Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig! ⭐

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Lärlingsgymnasiet Munkedal
Programinformation
Munkedal
Antal elever: cirka 10 (.)
Handels- och administrationsprogrammet
  • Antagningspoäng: 90,0
    (medelvärde: 90,0) * statistik från 2019/20
Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Om utbildningen

Lärlingsutbildning Handel och service

Inriktningen ska ge fördjupade kunskaper för arbete inom detalj- och partihandel. Inriktningen kan leda till arbete inom till exempel försäljning och marknadsföring, butikskommunikation, butiksledning, inköp och logistik eller kundservice.

En social och varierande bransch

Om du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor då är handelsutbildning rätt för dig. Din lärare i handelsämnen besöker dig och följer din utveckling. Teorin anpassas till det du arbetar med, vilket gör att den blir lätt för dig att förstå. Vi samarbetar med både stora och små företag inom handel. Branscherna är allt ifrån dagligvaruhandel till detaljhandel inom mode, heminredning, elektronik samt bygg- och järnhandel.

Lär dig om affärer och företagande

Kunskaper om elektronisk handel, internetbutiker, information och marknadsföring med hjälp av multimedieteknik hör även hit. Nya affärscentra startar hela tiden. Vi har samarbete med både enskilda butiker och affärskedjor. De gör att du kommer att kunna arbeta in dig i ett stort nätverk med butiker. Det är brist på duktiga säljare!
Du lär dig hur olika företagsformer fungerar och hur du ska starta ett företag. Du kommer att vara på flera olika arbetsplatser och kan då arbeta in dig i många butiker. Med denna utbildning som bas kan du nå hur långt som helst inom affärslivet! Utbildningen kan leda till fortsatta studier på yrkeshögskola.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Som boende i samma kommun som Lärlingsgymnasiet Munkedal söker du till programmet via Antagningskansliet i Uddevalla. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Gymnasiekontoret 451 81 UDDEVALLA
Telefon: 0522-696000 
E-post: antagning@uddevalla.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service så kommer skolan att kontakta dig.

Lärlingsgymnasiet Munkedal

lärlingsgymnasiet

Få en unik yrkesutbildning på Lärlingsgymnasiet i Munkedal!

På Lärlingsgymnasiet i Munkedal får du möjligheten att lära dig ett yrke från grunden och spendera en stor del av din utbildning som lärling ute på arbetsplatser, perfekt för dig som är sugen på att börja jobba direkt efter gymnasiet!...


Läs mer om Lärlingsgymnasiet Munkedal och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Lärlingsgymnasiet Munkedal

Stationsvägen 24
455 31 Munkedal

 Visa telefonnummer
www.larlingsgymnasiet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service från Lärlingsgymnasiet Munkedal, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: