COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Få en unik yrkesutbildning på Lärlingsgymnasiet i Munkedal!

På Lärlingsgymnasiet i Munkedal får du möjligheten att lära dig ett yrke från grunden och spendera en stor del av din utbildning som lärling ute på arbetsplatser, perfekt för dig som är sugen på att börja jobba direkt efter gymnasiet!

Lärlingsgymnasiet i Munkedal har hela 13 olika lärlingsutbildningar inom fem olika yrkesprogram. Skolledningen består av experter inom skolutveckling och har lång erfarenhet av att jobba med yrkesutbildning och arbetsplatser. På gymnasieskolan undervisar duktiga yrkeslärare som jobbar med varje elevs individuella utbildningsplan och ser till att just du får bästa möjliga start på din yrkeskarriär. Eftersom eleverna spenderar mycket tid ute på arbetsplatser får du som elev en bra kombination av teori och praktik – med andra ord en utbildning du verkligen har nytta av i arbetslivet!

Utbilda dig som lärling på arbetsplatsen

Under utbildningen får du tillbringa minst halva tiden på en arbetsplats som lärling där du har en handledare som tar hand om dig. Här följer du samma arbetstider som din arbetsplats. Som elev får du prova på att vara lärling på flera olika arbetsplatser, så du kan se vad som passar just dig bäst! Du har också möjlighet att själv skaffa en arbetsplats som du vill vara på. Då måste skolan och branschen godkänna företaget och den arbetsplats du vill vara på.

Lärlingsgymnasiet – en trygg yrkesutbildning

På Lärlingsgymnasiet är det viktigt att du alltid är trygg i din utbildning och på din lärlingsplats! Yrkeslärarna besöker eleverna ute på arbetsplatserna och ser till att undervisningen kan kopplas till yrket, på det viset blir det både roligare och lättare att lära! Du som elev är försäkrad dygnet runt och skolan har en egen skolsköterska så att du ska ha bra tillgång till skolhälsovård. Lärlingsgymnasiet i Munkedal erbjuder eleverna frukost på skolan och lunch på restaurang i Munkedal. När du är ute på arbetsplatsen får du mat- och reseersättning från skolan.

En utbildning för framtiden

Som elev på Lärlingsgymnasiet i Munkedal får du en unik möjlighet att få arbetslivserfarenheter och knyta kontakter tidigt i din utbildning. Efter utbildningen kan du plugga vidare på yrkeshögskola, i vissa fall behövs att du läser till matematik och engelska.

Är du intresserad och vill veta mer om Lärlingsgymnasiet Munkedal, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Lärlingsgymnasiet Munkedal

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Lärlingsgymnasiet Munkedal.

Andel lärare med leg. och behörighet 2019/20

Stationsvägen 24
455 31 Munkedal

www.larlingsgymnasiet.se

För att få mer information från Lärlingsgymnasiet Munkedal, fyll i dina uppgifter:

Det finns inga recensioner än.