Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Kunskapsgymnasiet Malmö
Programinformation
Malmö
Antal elever: cirka 70 (.)
Samhällsvetenskapsprogrammet
  • Antagningspoäng: 212,5
    (medelvärde: 242,6) * statistik från 2021
Kunskapsgymnasiet Malmö Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Om utbildningen

Beteendevetenskap på Kunskapsgymnasiet Malmö

För dig som är intresserad av politik och samhällsfrågor är Samhällsvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet Malmö ett naturligt val. På samhällsvetenskapsprogrammet får du och dina klasskamrater studera samhället ifrån olika utgångspunkter. Du fördjupar dig inom olika ämnen så som samhällskunskap, religion, historia, moderna språk, engelska och svenska samt filosofi och psykologi. Inriktningen Beteendevetenskap tittar närmare på ämnen som ledarskap, lärande, sociologi och kommunikation.

Lär dig om internationalisering och genusfrågor

Kunskapsgymnasiet ger dig verktyg för att formulera och lösa problem och du studerar ekonomiska samband, internation­alisering samt välfärds- och genusfrågor. En viktig del av Samhällsvetenskapsprogrammet är att granska fakta och statistik. Du får också utveckla din verbala och skriftliga förmåga. 

Efter Samhällsvetenskapsprogrammet har du utmärkta möjligheter att läsa vidare och du kan bli exempelvis lärare, psykolog, journalist, marknads­förare, statsvetare eller socionom.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Reportage

Samhällseleven Batoul: ”Studiecoachningen har hjälp mig få bra betyg”

Hon älskar att komma till skolan och har lärt sig planera sina studier. Möt Batoul, som pluggar samhäll på Kunskapsgymnasiet Malmö.
- Jag har fått bra betyg och inser hur stor skillnad en bra lärare kan göra, säger hon.Ekonomieleven Younas: ”Lärarna är det bästa med den här skolan”

Lärarna var öppna och välkomnande och kom fram och presenterade sig. Det var det som fick honom att välja Kunskapsgymnasiet Malmö.
- Relationen vi elever har med våra lärare är det bästa med den här skolan, säger Younas, som pluggar ekonomi på Kunskapsgymnasiet Malmö.Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiet Malmö - Mer än kunskap

På Kunskapsgymnasiet får du en utbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa prov. I en inkluderande miljö utvecklas du och växer som person. Kunskapsgymnasiets lärare brinner för att undervisa och är mycket engagerade i din...


Läs mer om Kunskapsgymnasiet Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgymnasiet Malmö

Östra Varvsgatan 13B
211 19 Malmö

 Visa telefonnummer
www.kunskapsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 1 recensioner.

Jag själv går på samhälle och beteende programmet på Kunskapsgymnasiet!! Min erfarenheter av skolan är att lärarna skiter fullständigt i eleverna och anpassar inte lektionerna. Det är hemskt att en sån här skola ska finas i samhället och bara tjäna på våra skattepengar som går i spillror! Det finns inga läromedel i skolan och allt är digitalt i ...
Marie Forslin, rektor Kunskapsgymnasiet Malmö Kommentar:
Det är alltid tråkigt när elever inte trivs eller känner att de inte får den hjälp de behöver. Alla vi som jobbar på skolan gör ju det för att vi vill se ungdomar lyckas med sina studier för att med examensbeviset i hand ta sig vidare ut i livet. Det Kunskapsgymnasiet är känd för är just det att man får mycket hjälp för att klara sina studier....
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(1,0)
Baseras på 1 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap från Kunskapsgymnasiet Malmö, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Kunskapsgymnasiet Malmö
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Samhällseleven Batoul: ”Studieco...
Kunskapsgymnasiet Malmö

Hon älskar att komma till skolan och har lärt sig planera sina studier. Möt Batoul, som pluggar samhäll på Kunskapsgymnasiet Malmö.
- Jag har fått bra betyg och inser hur stor skillnad en bra lärare kan göra, säger hon.

Läs mer
Ekonomieleven Younas: ”Lärarna ä...
Kunskapsgymnasiet Malmö

Lärarna var öppna och välkomnande och kom fram och presenterade sig. Det var det som fick honom att välja Kunskapsgymnasiet Malmö.
- Relationen vi elever har med våra lärare är det bästa med den här skolan, säger Younas, som pluggar ekonomi på Kunskapsgymnasiet Malmö.

Läs mer