Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Kunskapsgymnasiet Malmö
Programinformation
Ort: Malmö
Antal elever: 22 (år 1)
Utbildningstyp: Samhällsvetenskapsprogrammet
Antagningspoäng:
(statistik från 2017)
Medelvärde: 201,4
Lägsta: 157,5

Utbildningsinfo

Beteendevetenskap på Kunskapsgymnasiet MalmöBeteendevetenskap på Kunskapsgymnasiet Malmö

För dig som är intresserad av politik och samhällsfrågor är Samhällsvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet Malmö ett naturligt val. På samhällsvetenskapsprogrammet får du och dina klasskamrater studera samhället ifrån olika utgångspunkter. Du fördjupar dig inom olika ämnen så som samhällskunskap, religion, historia, moderna språk, engelska och svenska samt filosofi och psykologi. Inriktningen Beteendevetenskap tittar närmare på ämnen som ledarskap, lärande, sociologi och kommunikation.

Lär dig om internationalisering och genusfrågor

Kunskapsgymnasiet ger dig verktyg för att formulera och lösa problem och du studerar ekonomiska samband, internation­alisering samt välfärds- och genusfrågor. En viktig del av Samhällsvetenskapsprogrammet är att granska fakta och statistik. Du får också utveckla din verbala och skriftliga förmåga. 

Efter Samhällsvetenskapsprogrammet har du utmärkta möjligheter att läsa vidare och du kan bli exempelvis lärare, psykolog, journalist, marknads­förare, statsvetare eller socionom.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Film

Som elev på Kunskapsgymnasiet får du lära dig att sätta upp dina egna mål och vad som behövs för att nå dit. Du får vara med och forma din utbildning och på så sätt känner du dig mer delaktig, vilket gör att du verkligen vill lära dig och utvecklas!

Kolla in videon om du vill veta mer om hur det är att gå på Kunskapsgymnasiet.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning Beteendevetenskap  på Kunskapsgymnasiet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiet Malmö

Välkommen till Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiet Malmö är en liten skola i den dynamiska stadsdelen Västra hamnen. Här går omkring 250 elever och det finns en nära kontakt både mellan eleverna och mellan elever, lärare och andra vuxna på skolan. Som elev på Kunskapsgymnasiet Malmö...


Läs mer om Kunskapsgymnasiet Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgymnasiet Malmö

Östra Varvsgatan 13B
211 19 Malmö

 Visa telefonnummer
www.kunskapsgymnasiet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, fyll i följande uppgifter: