Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Kunskapsgymnasiet Globen
Programinformation
Stockholm
Antal elever: 53 (år 1)
Samhällsvetenskapsprogrammet
Kunskapsgymnasiet Globen Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Om utbildningen

Beteendevetenskap på Kunskapsgymnasiet Globen

Studierna på samhällsvetenskapsprogrammet startar med samhällsvetenskapens historia och fortsätter med analyser av samhällsutvecklingen ända fram till idag. Du kommer att lära dig att formulera och lösa problem, granska fakta och statistik samt utveckla din verbala och skriftliga förmåga.

På programmet läser du bland annat samhällskunskap, religion, historia, moderna språk, engelska, svenska och psykologi. Du kommer att arbeta med internationalisering, välfärd- och genusfrågor samt ledarskap och kommunikation. Genom vårt samarbetsprojekt Global Buddies får några samhällselever göra sina gymnasiearbeten vid en av våra systerskolor i Indien och även leda ett biståndsprojekt.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Som boende i samma kommun som Kunskapsgymnasiet Globen söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Reportage

Elevreportage

Anna: ”Jag vet att jag kommer kunna jobba med det jag vill”

Läs mer Kunskapsgymnasiet Globen

Redan i åttan åkte Anna och några kompisar till gymnasiemässan. Då visste hon, till skillnad från sina vänner, inte alls vad hon var intresserad av plugga på gymnasiet. I det här reportaget får du veta mer om hur det är att vara elev på skolan.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Kunskapsgymnasiet Globen

Kunskapsgymnasiet Globen

Kunskapsgymnasiet Globen - Mer än kunskap

På Kunskapsgymnasiet sätter vi kunskap och utveckling i fokus. Med gedigna ämneskunskaper samt studiecoachning individuellt och i grupp kommer du att bli väl förberedd för vidare studier. Genom vår ledarskapsutbildning får du både praktisk och teoretisk erfarenhet av att leda...


Läs mer om Kunskapsgymnasiet Globen och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgymnasiet Globen

Arenavägen 23
121 27 STOCKHOLM

 Visa telefonnummer
www.kunskapsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,7

Baseras på 3 recensioner.

psst
(3)
lärarna är urdåliga, säkert inte alla men dom jag råkade ut för iallafall. Vi hade bara en enda duktig lärare och han ska nu sluta till hösten. Lokalerna är helt okej , allt ser likadant ut vilket är tråkigt såklart , klassrummen är väldigt trånga men det är ändå helt okej. Maten är fan god tycker jag, finns alltid tillgång till pastasallad och...
Visa hela
Grabben som från början avskydde tanken av att behöva gå på KGG
(4)
Bästa stämning någonsin
Lina
(4)
Går andra året i KGG och läser Sam-Beteende. Kunde inte vara mer nöjd med mitt gymnasieval och känner hur jag utvecklas dels inom mina studier men framförallt som person och medmänniska.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap från Kunskapsgymnasiet Globen, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Kunskapsgymnasiet Globen
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,7)
Baseras på 3 recensioner.
Reportage
Anna: ”Jag vet att jag kommer ku...

Redan i åttan åkte Anna och några kompisar till gymnasiemässan. Då visste hon, till skillnad från sina vänner, inte alls vad hon var intresserad av plugga på gymnasiet. I det här reportaget får du veta mer om hur det är att vara elev på skolan.

Läs mer