Kungsholmens Västra Gymnasium

Om du vill delta i samhällsdebatten, samverka med forskare och arbetsliv, laborera eller lära dig driva egna idéer då är Kungsholmens västra gymnasium rätt val för dig. Skolans utbildningar fokuserar på hälsa, demokrati och politik, juridik, miljö och kulturmöten.

På Kungsholmens Västra Gymnasium är det frågor om vad det är att vara människa i en allt mer globaliserad värld som vägleder dig i kunskapssökandet. Skolans utbildningar öppnar dörrarna till samverkan mellan arbetsliv och forskning genom möten med personer från olika verksamheter under studiebesök, gästföreläsningar eller fältstudier.

Med utgångspunkt från lärprocessen stöttar och hjälper läraren dig att nå dina eget uppsatta mål inom respektive ämne. Alla skolans program ger dig behörighet att studera vidare på högskola eller universitet.

Visa alla utbildningar på Kungsholmens Västra Gymnasium

kungsholmensvastragymnasium.stockholm.se

Snittbetyg: 2,8

Montell
Välkomnande lärare snälla elever. Kunde aldrig önskat något bättre! Vi har massa aktiviteter med skolan och de erbjuder även jätte god mat! Jag har massor med vänner som ångar att dom bytte skola men det gjorde inte vi som är kvar!!!!!
Saron
En underbar skola med en skön mix på människor. Rekommenderar Sambeteende linjen starkt då utbildningen är otroligt bra.
Liva
Själva skolan är jättestor då det finns mycket utrymme. På rasterna kan man vara utspridd då det finns massor av ställen att hänga på. Eleverna i skolan är trevliga. Det finns många läraren som undervisar bra.

Skolrecensioner