Visa gymnasium.se som: Mobil

Kungsholmens Västra Gymnasium

Om du vill delta i samhällsdebatten, samverka med forskare och arbetsliv, laborera eller lära dig driva egna idéer då är Kungsholmens västra gymnasium rätt val för dig. Skolans utbildningar fokuserar på hälsa, demokrati och politik, juridik, miljö och kulturmöten.

På Kungsholmens Västra Gymnasium är det frågor om vad det är att vara människa i en allt mer globaliserad värld som vägleder dig i kunskapssökandet. Skolans utbildningar öppnar dörrarna till samverkan mellan arbetsliv och forskning genom möten med personer från olika verksamheter under studiebesök, gästföreläsningar eller fältstudier.

Samtliga utbildningsprogram sätter det egna lärandet i centrum genom tydlig ansvarsfördelning och inflytande över hur det kan gå till. Med utgångspunkt från lärprocessen stöttar och hjälper läraren dig att nå dina eget uppsatta mål inom respektive ämne. Alla skolans program ger dig behörighet att studera vidare på högskola eller universitet.

Även om skolan fortfarande växer med ett antal elever varje nytt läsår är känslan att den är liten och intim, vilket gör det lättare att känna sig som hemma. I våra fina ljusa lokaler är det lätt att trivas. Under skolans ledord Kunskap, Vetenskap, Gemenskap arbetar ni tillsammans för att du som elev ska vara väl förbered för fortsatta studier.

Visa alla utbildningar på Kungsholmens Västra Gymnasium

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet

Hitta till skolan

Kungsholmens Västra Gymnasium

Konradsbergsgatan 1
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer
kungsholmensvastragymnasium.stockholm.se

Recensioner

Anonym
(2)
Skolan sig självt är väldigt bra och det finns så många fantastiska lärare som vill att man får en bra framtid och vill att man ska lyckas i livet. Men detta årets elever är väldiigt stökiga vilket leder till en så pass dålig arbetsro, som därmed leder till att man sjunker med sitt betyg på grund av att man inte kan fokusera och koncentrera sig ...
Skolledningen Kommentar:
Vad kul att du upplever våra lärare som bra och kunniga, det är det många som gör. VO vill dock gärna att du kommer förbi oss i skolledningen då vi aktivt arbetar tillsammans med elever och lärare för att få en bra studiero och studieklimat i alla våra klasser. I de flesta av våra klasser är det en bra studiero och vi vill gärna veta mer hur vi ...
Visa hela
Ulrika
(4)
Vi är relativt nöjda med utbildningen, det högabetyget tilldelas de engagerade lärare som finns här. Att ta in så många elever som möjligt och lite till skulle jag vilja se en drastisk ändring i. Ändra riktning och satsa på det skolan säger sig stå för, dvs kvalite’. Slutligen vill jag uttrycka min besvikelse vid vår dotters utspring. Den trad...
Visa hela
Liv
(5)
Jag har gått på skolan i ett år och stormtrivs! Lärarna är bra, klasserna med. Personalen värkar bry sig om sina elever och det är fräscha lokaler. Ett stort plus är att de har en jätte bra elevkår som är aktiv och engagerad!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner
Kungsholmens Västra Gymnasium
Utbildningsrecensioner
(3,1)
Baseras på 7 recensioner