Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Naturvetenskapsprogrammet - Elevreportage med Majken Eklund

Klara teoretiska sundsvall

Varför KLARA? 

KLARA Sundsvall är en mysig skola, här får du en bra utbildning, fin gemenskap och en familjär och trygg stämning! Eftersom det är en liten skola känner alla i princip alla, såväl när det kommer till lärare och elever. Lärarna är väldigt förstående och har en nära dialog med eleverna. 

Förberedd inför framtiden 

Det bästa med Naturvetenskapsprogrammet är att det ger stora möjligheter efter gymnasiet eftersom det är ett väldigt brett program och man får lära sig mycket olika saker. Jag tycker att det är väldigt roligt att vi har så många praktiska moment som till exempel laborationer. 

Internationella projekt och utbytesresor

Till våren skall vi åka till Färöarna, resan går ut på att vi ska samarbeta med olika gymnasieskolor och arbeta med projekt kopplat till de globala målen. 

Hållbarhet på KLARA 

Vi jobbar med många olika projekt kopplade till hållbarhet, ett exempel på detta är  FN-dagen. Detta projekt går ut på att samla in pengar till välgörenhet, men även att utbilda oss och andra! 

Tips till dig som ska välja gymnasium

Välj något som du själv tycker är roligt och intressant, det är lättare att hålla sig motiverad om man läser något man är intresserad utav! Läs mer om Klara Teoretiska Gymnasium Sundsvall

Ta kontakt med skolan


Gör en intresseanmälan

Vill du få påminnelser inför öppet hus och annan relevant information om Klara Teoretiska Gymnasium Sundsvall? Fyll i dina uppgifter nedan. Om du vill byta till skolan eller har andra frågor så kontaktar du skolan direkt via mail.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.