Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Ekonomiprogrammet, Juridik

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Milena
(5)
Liten skola där alla känner varandra vilket gör att man känner sig trygg. Har inte haft problem med skolan eller lärarna. Luncherna är goda då vi har matkort och får själva välja vad vi vill äta.
B:A
(5)
Det som jag älskar med skolan är att den är liten alltså man känner sig trygg i den. Det känns som om man är hemma. Kan sova äta plugga där. Stämningen mellan eleverna är bra då det är en liten skola och alla känner alla (inte lika mycket drama mellan eleverna som tex på större skolor). Matkorten gör så att vi slipper äckliga matsalsmat och får ...
Visa hela
anonym
(4)
skolans lärare och personal satsar verkligen på elevens utbildning vilket är jätteviktigt fr dig som lyckas i framtiden. istället för skolmat erbjuder skolan lunch matkort i mer än 15 restauranger, så oavsett om du har en speciell kost kan du äta din favoritlunch varje dag!
diana
(5)
Skolans lokaler och möbler är fräscha och moderna. De flesta lärarna är väldigt bra på att lära ut och har tydliga upplägg. Skolan är hyfsat liten vilket ger skolan en mysig stämning. Dessutom har vi matkort vilket är skönt då vi själva får välja var och vad vi vill äta och slipper dåliga skolluncher.
Paimana
(5)
Skolan är inte så stor med det ger en känsla av närhet, skolans lokaler är ganska fräscha och bra möbler, Sedan så finns det en cafeteria i skolan där man kan köpa allt från frukost till skolmaterial., vilket är jättebra om du inte har hunnit äta frukost. Sedan så har vi matkort, 55kr på matkortet och då kommer tanken upp, vad kan man köpa för d...
Visa hela
Oskar
(5)
Underbar skola! Trivdes otroligt bra när jag gick där, blev väl bemått av både elever samt lärare. Älskar att skolan var liten, så att man kände sig trygg med lärarna. Även en mycket trevlig rektor & Syv. Tummen upp!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin