Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Klara Teoretiska Gymnasium Linköping
Programinformation
Linköping
Antal elever: 30 (år 1)
Handels- och administrationsprogrammet
  • Antagningspoäng: 236,1
    (Lägsta: 207,5) * statistik från 2017
(Läs mer) Öppet hus
2019-11-13
2020-01-15
2020-01-23
2020-04-16

Utbildningsinfo

Handel & service på Klara Teoretiska Gymnasium Linköping

Handel, service och människor på Klara Teoretiska Gymnasium i Linköping

Är du social och vill jobba med människor och försäljning? Då är Handels- och administrationsprogrammet med inriktning Handel och service ett bra val! På Klara Teoretiska Gymnasium Linköping får du en rolig och praktisk yrkesutbildning där mötet med kunden sätts i fokus. Här får du lära dig att sälja och presentera produkter på ett professionellt sätt.

Kundens behov i fokus

Du läser kurser som Servicekunskap och Personlig försäljning och får upp ögonen för kundens behov och önskemål. Är du sugen på att starta eget företag har du möjlighet att göra det och inrikta dig på entreprenörskap och företagande.
I programfördjupningen på Handels- och administrationsprogrammet utvecklas din sociala förmåga och du lär dig bli en kreativ säljare. Du får också kunskap och erfarenhet av marknadsföring och utställningsdesign.

Praktik på Handel & service

I utbildningen ingår praktik på en arbetsplats, där du får använda dina teoretiska kunskaper och omvandla dem till praktiska erfarenheter. Du har också möjlighet att bygga nätverk och relationer med företag genom ditt projektarbete. Inom ditt individuella val kan du som elev på Klara Teoretiska Gymnasium Linköpings Handels- och administrationsprogram välja kurser som ger fördjupad yrkeskompetens, eller få förberedelse och behörighet till yrkeshögskola, universitet och högskola.

Film

Klara Teoretiska Gymnasium har tio skolor, i sex olika städer från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vi är den bästa förberedelsen för studier på högskola, och ditt första steg mot framtiden. Välkommen till oss!

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Som boende i samma kommun som Klara Teoretiska Gymnasium Linköping söker du till programmet via Gymnasieantagningen i Linköping. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Linköpings kommun 581 81 LINKÖPING
Telefon: 013-208820
E-post: gymnasieantagningen@linkoping.se

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet leder till en yrkesförberedande gymnasieexamen.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service så kommer skolan att kontakta dig.

Klara Teoretiska Gymnasium Linköping

Klara Teoretiska Gymnasium Linköping

Klara Teoretiska Gymnasium vill vara en skola att längta till. För att prestera bra i skolan är det viktigt att du trivs och har förutsättningar att lyckas. Här får du precis de verktyg du behöver, oavsett om du har höga...


Läs mer om Klara Teoretiska Gymnasium Linköping och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Klara Teoretiska Gymnasium Linköping

S:t Larsgatan 3
582 24 Linköping

 Visa telefonnummer
klaragymnasium.se

Recensioner

Alva
(1)
Skolan och lärarna är orättvisa och hjälpte mig inte. Betygen är orättvisa och rektorn brydde sig inte. Det är inte värt och gå 3 år på denna skola. Mår psykiskt dåligt pga av skolan.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, fyll i följande uppgifter: