Recensioner av Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Snittbetyg: 4,2

Stone
Lärare, elever, miljö, plugget, maten. Allt fungerar som en perfekt triangel, fast med mer aktörer respektive hörn.
-
+ Många unga motiverade lärare + Så sjukt fräscha lokaler + Många lärare som inledde kurserna med att fråga eleverna hur de ville att upplägget skulle se ut. + Rektor som lyssnar + Förstående lärare, lätt att prata efter lektionerna/knacka på deras kontor om man missat eller hänger efter och vad som kan göras. + Satsas mycket på att få en ...
Visa hela
Vil
Har gått på två skolor innan, båda av dem var inte för mig. Mikael Elias var det bästa valet jag gjort. Underbara lärare hela gänget och skolan i sig är väldigt fin!
Grymmis
Mikael Elias är en gymnasieskola som har ett otroligt oförtjänt betyg. Lärare bryr sig inte om elever och de elever som söker sig till skolan är generellt sätt elever med rika föräldrar. Det är bättre att välja en annan gymnasieskola än METG.
Mikael Elias Gymnasium Göteborg Kommentar:
Hej!
Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd och att du upplever att lärarna inte bryr sig. Om du vill får du gärna komma förbi mig och berätta mer om dina upplevelser så vi gemensamt kan försöka hitta en lösning.

Pernilla, rektor Mikael Elias Gymnasium Göteborg.

Medlemslogin