Recensioner av Kitas Gymnasium

Snittbetyg: 3,1

Baseras på 9 recensioner

Tove   |   2017-06-28
Perfekt skola för dig som söker bra lärare samt en härlig stämning. De korta dagarna gör skolan perfekt för dig som håller på med andra saker utöver skolan. Skolan erbjuder även handledningar varje dag så att man kan få hjälp med saker man har svårt för.
ye   |   2017-06-01
Helt okej skola, en del lärare lär ut bra medan andra är allmänt flummiga. Det är snabbt arbetstempo i kurserna vilket leder till en hel del att göra, schemat kompletterar dock detta då man får mer tid.
Eric Exelev   |   2017-01-31
Ledningen lovar för mycket som de inte håller. För många elever i små rum. Alla klassrum är fd kontor med glasväggar-svårt att koncentrera sig. Det finns ingen matsal utan man äter i klassrummen och det luktar mat i hela skolan. Jag hoppade av i ettan och skulle inte rekommendera att välja denna skola. Men några av lärarna var bra.
Realistically   |   2017-01-26
Ledningen lovar mer än vad de kan hålla. De borde lyssna mer på elevernas synpunkter. Trångt i lokalerna. Det finns några bra lärare.
Frida   |   2016-03-02
Mycket bra skola, bra lärare - lyssnar på en och kompromissar om det är problem. Upplägget är riktigt bra då man slutar vid 13-14 varje dag + att det går att stanna kvar och få handledning om man känner att man behöver. helt ok mat, Bästa skolan jag gått på,
James   |   2015-08-25
Välj inte Kitas ekonomi! * Stor omsättning på lärare * Dåligt skolmaterial * Kurser på pappret, men inte i verkligheten * Det som är bra är de komprimerade dagarna
steffe   |   2014-12-10
Mycket bra! Rekommenderar!
ÅK 1 kitas   |   2014-09-25
Inget att rekommendera
...   |   2013-09-15
Väldig bra skola som ligger otroligt bra i centrala Göteborg med mysig atmosfär runt och i skolan. Hela skolan känns välkommande och lärarna är otroligt trevliga och hjälpsamma även när de inte har undervisning och vill gärna lära ut mer efter skolan på. Bra scheman som gör så att man slutar vid en bra tid på dagen.