Visa gymnasium.se som: Mobil

Barn- och fritidsprogrammet, Pedagogiskt arbete

Johan Movingers Gymnasium
Programinformation
Stockholm
Barn- och fritidsprogrammet

Om utbildningen

För dig som vill jobba med människor!

Vill du ha ett socialt yrke där du arbetar med många olika människor? Barn- och fritidsprogrammet leder till yrken där människan står i centrum, arbeten med människor i olika åldrar och med olika förutsättningar. Efter examen är du kvalificerad att arbeta direkt som t.ex. barnskötare eller studera vidare till fritidspedagog, lärare m.m Här finns mer information om yrken efter Barn- och fritidsprogrammet

Barn- och fritidsprogrammet inriktning Pedagogik

Barn- och fritidsprogrammet, infärgning mot pedagogik är ett yrkesprogram. Utbildningen ger dig kunskaper och verktyg att möta, assistera och stödja barn, ungdomar eller vuxnas i deras utveckling och lärande i olika pedagogiska miljöer.  Inom programmet ges  eleverna också möjligheter att läsa kurser som förbereder för högskolestudier inom dessa områden.

Är du intresserad och vill veta mer om Barn- och fritidsprogrammet, Pedagogiskt arbete, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Barn- och fritidsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Barn- och fritidsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Barn- och fritidsprogrammet, Pedagogiskt arbete

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Barn- och fritidsprogrammet, Pedagogiskt arbete så kommer skolan att kontakta dig.

Johan Movingers Gymnasium

Johan Movingers Gymnasium

Johan Movingers Gymnasium är Stockholms enda kristna gymnasium, öppet för alla som vill ha en vänlig och varm skola med hög kvalitet på utbildningen! Johan Movingers Gymnasium hittar du i Solna, Hagalundsgatan 26. Våra stora, fräscha lokaler ligger nära Solna...


Läs mer om Johan Movingers Gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Johan Movingers Gymnasium

Hagalundsgatan 26
169 64 Solna

 Visa telefonnummer
www.movinger.nu

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Barn- och fritidsprogrammet, Pedagogiskt arbete från Johan Movingers Gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information