Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av JENSEN gymnasium Uppsala

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 32 recensioner.

Jonna
(5)
Jag hade väldigt svårt att välja gymnasium och var väldigt osäker då jag kände att jag inte ville välja samma skola som mina vänner. Seden bestämde jag mig för att välja Jensen gymnasium här i Uppsala då läget ligger perfekt eftersom jag bor en bit utanför och behöver då inte hålla på att byta bussar. Jag tycker det är väldigt skönt att man får ...
Visa hela
Jenny
(5)
Otroligt bra skola som är engagerad i varje individs arbete. Fina, fräscha och ljusa lokaler vilket gör att studierna går märkbart bättre. Otroligt bra schema med halvdagar i skolan och andra halvan av dagen på egenstudier. Detta ger en både mer fritid och mer tid att studera så att man når sina mål. Alla lärare pushar en till att nå sina mål oc...
Visa hela
Alizia
(4)
Vi har en väldigt intressant och bra stämning på den här skolan generellt, även om vi har haft problem i olika kurser pga att vi saknade lärare i olika ämnen
Mathilda
(5)
Jag tycker skolan är väldigt bra.
Mina Yassen
(4)
Jensen får 4/5 stjärnor för att utbildningen är bra, ex jag har utvecklats mycket i matte och lärt mig nytt i andra ämnen som faktiskt är intressant. Skolan är bra för mig för att schemat varierar och ger mig möjlighet att planera mycket själv vilket är en effektiv metod för att hjälpa elever att kunna ta tag i sitt egna plugg utan en lärare som...
Visa hela
Ulrika Persson
(4)
Dåligt upplägg denna termin för min klass har haft problem med så mycket lärare att det har bara blivit mer stressigt och bidragit till att man inte orkar lägga lika mycket tid på arbetet
Andree
(5)
Utbildningen på Jensen har för mig varit otroligt givande. Lärarna är mycket kunniga inom sina ämnen och vill se oss elever lyckas. Eftersom att det också är en relativt liten skola så får man också en bra relation till sina lärare. Jag skulle säga att Jensen är en skola för de med stora ambitioner och planer inför framtida studier.
Tilda
(5)
Bra skola med engagerade lärare och alla är utbildade!
Olivia
(5)
Schemat, lärarna, allt är bäst
Samatha
(5)
den är bra, älskar schemat
Mina Alpergin
(4)
Skolan i helhet har varit väldigt bra, däremot så har campus varit lite seg (på kursplanering tar svårt att komma fram till det man vill gå in på). Många lärare har varit borta, tyska & samhälle, tyskan kommer vara väldigt stressig till nästa termin då det är en extra timme!
Amanda
(5)
Bra och engagerade lärare som vill det bästa för eleverna, bra stämning
Sara
(4)
Lärarna här på JGU är verkligen helt otroliga, man kan få hjälp från 8 på morgonen till 5 på eftermiddagen med i princip vad som helst.
S
(5)
Jättebra lärare som brinner för sina ämnen och gör lektionerna och lärandet varierande och intressant.
E.K
(5)
Förstklassig utbildning med fokus på att ALLA verkligen ska lyckas. Alltid måna om elevernas hälsa såväl fysisk som psykisk. Världens bästa kurator!!
Hh
(5)
Skolan erbjuder en utbildning med hög kvalitét. Komprimerat schema, halvdagar samt mentalträning ca två gånger i veckan och pedagogiska promenader som sker varje dag på den längsta lektionen är jättebra för stt få fokus igen på sina uppgifter när man kommer tillbaka till lektionen. "Träning för verkligheten" är något de verkligen står för.
B
(5)
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska en skola men Jensen har ändrat på det. Eleverna har ett band med lärarna som gör så att man trivs i deras närhet. Undervisningarna är lärorika och man sitter inte bara där för att man måste, utan man lyssnar och lär sig så himla mycket, just för att alla lärarna verkligen kan och brinner för sitt yrke...
Visa hela
.
(5)
Världens bästa skolan, skulle aldrig vilja byta! Lärarna, de moderna och fräscha lokalerna, att allt görs på datorn och schemat gör skolan bäst!!
:-)
(3)
Favoriseringen är obvious. Annars är det väl bra... Maten är jättegod, lärarna är professionella,Tror inte du hittar bättre etc, but still. :-)
Sanna
(5)
Otroligt engagerade lärare och som vill att jag som elev ska lyckas. Fina lokaler som liknar framtida arbetslivets lokaler. Liten skola vilken bidrar till en nära relation till lärarna! Tack Jensen för bästa utbildningen!
Linda
(4)
Jag har aldrig fått så bra bemötande som förälder på en skola som på Jensen Uppsala. Fantastiska, stöttande och positiva mentorer och lärare. Många möjligheter istället för hinder. Jag kan bara rekommendera denna skola till era ungdomar.
:)
(5)
En underbar skola med en positiv stämning där du får en nära kontakt med lärarna som alltid peppar dig.
Johanna
(5)
Vi har oftast en kompisrelation med våra lärare vilket gör det roligare att lära sig. Plus att dom är mycket kompetenta!
Lisa Petersson
(5)
-Jag är väldigt positivt inställd till den skarpa schemalösningen, pga att det är väldigt effektivt och ger mig bättre förutsättningar till en "ridsportsatsning" eftersom jag kan organisera studierna så att de passar mig. -Jag är väldigt imponerad av hur skolan löste mitt linjebyte, och har fått positiva reaktioner från andra människor också ...
Visa hela
Michaela Brännström-Helleday
(4)
Jag är väldigt nöjd med lärare och hur vi arbetar. Schemat är perfekt när man pendlar den biten jag gör.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin