Visa gymnasium.se som: Mobil

Recensioner av Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 7 recensioner.

E.K
(5)
Förstklassig utbildning med fokus på att ALLA verkligen ska lyckas. Alltid måna om elevernas hälsa såväl fysisk som psykisk. Världens bästa kurator!!
Hh
(5)
Skolan erbjuder en utbildning med hög kvalitét. Komprimerat schema, halvdagar samt mentalträning ca två gånger i veckan och pedagogiska promenader som sker varje dag på den längsta lektionen är jättebra för stt få fokus igen på sina uppgifter när man kommer tillbaka till lektionen. "Träning för verkligheten" är något de verkligen står för.
:-)
(3)
Favoriseringen är obvious. Annars är det väl bra... Maten är jättegod, lärarna är professionella,Tror inte du hittar bättre etc, but still. :-)
Kasper
(5)
Verkligen en toppenskola! Kunniga och inspirerande lärare blandas med elever som är målmedvetna och trevliga i moderna lokaler mitt i stan. Det centrala läget underlättar för de elever som pendlar från orter utifrån. Den sociala biten som de olika elevföreningarna står för är en bidragande orsak till varför just jag är så nöjd med mitt gymnasiev...
Visa hela
Khalid Dasouki
(4)
Skulle inte kunna vara mer nöjd med en gymnasieskola. Man får så mycket hjälp man behöver för att nå sina mål. Lärarnas positiva energi är något som sprider sig på hela skolan. Lokalerna får en att känna sig välkommen! Bästa Jensen!
Hanna
(4)
Som elev på JENSEN Gymnasium Uppsala känner man sig alltid välkommen och trygg. Både elever och lärare känner igen varandra och alla kan fråga alla om hjälp. Det är fräscha och inspirerande lokaler med ett bra läge och ett schema som uppmuntrar till disciplin. Alla lärare är enormt hjälpsamma, kompetenta och trevliga!
Sofia
(5)
Jag tycker att Jensen är en jättebra skola och jag trivs toppenbra här. Det som skiljer Jensen från andra skolor är schemat och arbetssättet. Vi går komprimerade dagar vilket innebär att man slipper håltimmar och kan lägga upp sin tid bättre och för att orka med det har vid pedagogiska promenader och daglig träning. Men det som jag tycker är all...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin