Recensioner av Ekonomiprogrammet, Juridik: Juridik

Snittbetyg: 4,8

Anonym

Om du är skoltrött är detta verkligen skolan för dig, även fast det är ganska mycket plugg så har du mycket fritid pga schemat. Lärarna är jättesköna och förstående.

Hejhej

Jag tycker skolan är väldigt bra och något jag gillar extra mycket är schemat. Aa men iallafall en allmänt skön skola

Ida

Engagerade lärare som man märker gillar det dom gör, bidrar till att man själv vill lära sig. I skolan känner man sig trygg och kan vara sig själv. Lokalerna är väldigt fräscha och fina. Maten är också väldigt bra. Det finns många ställen där man kan sitta och plugga innan eller efter skolan.

A

Jensen Norra är en skola med otroligt bra lärare, trevliga elever, bra gemenskap och en fantastisk elevkår som anordnar roliga aktiviteter på skolan så som killergame, tävlingar och andra traditioner! Alla ställer upp för varandra och bryr sig om varandra. Lärarna är unga och förstående, de har även väldigt bra samplanering mellan det olika ämne...

Visa hela
Elin Lamberthz Mattsson