Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Recensioner av Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap: Natur

Snittbetyg: 5

bara en naturvetare
Jensen är verkligen en härlig skola att gå på där stämningen är jämt bra och alla trivs. Lärarna är väldig pedagogiska och bra på att lära ut, dessutom så får vi tillgång till smart study som hjälper sjukt mycket med studierna! Schemat är också verkligen speciellt!
Anonym
Läser 2:a året på Jensen Malmö Naturvetnskap och stortrivs! Vill man gå på en skola som utmanar en till att nå sina mål ska man lätt välja Jensen! Med lärare som ger stöd och mycket bra undervisning så är inget omöjligt på Jensen! Jensen är en skola som utmanar en som elev och ger även en som elev alla verktyg för att lyckas! Vill du har träning...
Visa hela

Medlemslogin