Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap: Kriminologi

JENSEN gymnasium Göteborg
Programinformation
Göteborg
Antal elever: cirka 140 (.)
Samhällsvetenskapsprogrammet
  • Antagningspoäng: 207,5
    (medelvärde: 239,1) * statistik från 2021

Film

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Om utbildningen

Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap: Kriminologi på JENSEN gymnasium Göteborg

Har du ett stort engagemang för samhällsfrågor? Letar du efter en gymnasieutbildning som ger dig en bred grund för vidare studier? Då är Samhällsprogrammet rätt för dig!

Kriminologi

Tycker du att det är intressant att analysera mänskligt beteende, diskutera varför människor agerar som de gör i olika situationer och vill arbeta med människor i framtiden? I så fall kommer samhällsvetenskapsprogrammet med profilen Kriminologi på JENSEN gymnasium att passa dig perfekt!

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap: Kriminologi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap: Kriminologi

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Få ansökningskoden Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
Mejladress: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap: Kriminologi så kommer skolan att kontakta dig.

JENSEN gymnasium Göteborg

JENSEN gymnasium Göteborg

JENSEN gymnasium i Göteborg öppnade 2007 och ligger mitt i centrala stan. Väljer du JENSEN kommer du att ha tre roliga och utmanande år framför dig. När du tar studenten kommer du vara väl förberedd inför nästa steg - oavsett...


Läs mer om JENSEN gymnasium Göteborg och visa alla program.

Kontaktuppgifter

JENSEN gymnasium Göteborg

Stora Nygatan 23-25
411 08 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.jensengymnasium.se

Recensioner

Snittbetyg: 2,3

Baseras på 3 recensioner.

Elias
Skolan är ett skämt helt ärligt. Dåliga lärare som inte betygsätter på ett rättvist sätt. Både jag och mina skolkamrater pluggade sten hårt i alla tre år men fick alltid lägre betyg än vad jag förkunnade. Dåligt schema där man ibland får sluta klockan 5. Dålig mat. Otrevliga lärare som inte tar deras arbete på allvar. Hade inte rekommenderat ...
Visa hela
LL
Min recession på skolan efter mitt år där; + Börjar du på Jensen så kan du förvänta dig att lärarna är underbara och att styrelsen kommer göra allt för att göra skolan till en av dom bättre skolorna i Göteborg, Ser en ljus framtid för skolan om den fortsätter i samma riktning. Trevliga elever till större del som hälsar på alla och gör ...
Visa hela
Beppe
Asså, stökigt på lektionerna, kan inte hålla ordning och inte bra på att förklara. bara för att vi e samhällare så verkar det som om det inte är så viktigt med matten.
Rektor Kommentar:
Hej Beppe! Vad tråkigt att du upplever att matematiken inte skulle vara viktig på samhällsprogrammet. Vi lyssnar självklart på dina synpunkter och arbetar ständigt med att bli bättre. Ordning och arbetsro i klassrummet är en förutsättning för att skolarbetet ska fungera och något vi arbetar aktivt med. Vi ser gärna att du kontaktar oss i skolled...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(2,3)
Baseras på 3 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap: Kriminologi från JENSEN gymnasium Göteborg, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om? *
Jag vill byta till JENSEN
Påminn mig om öppet hus
Jag vill få JENSENs nyhetsbrev
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information