NTI Gymnasiet Västerås

i Västerås
Få mer information om skolan 👍

Video

Om skolan

Välkommen till NTI Gymnasiet i Västerås!

Tech och IT har blivit en allt viktigare del av människans liv. Denna utveckling ställer stora krav på samhället och organisationer att bistå med kompetens. Därför behövs du mer än någonsin för att kunna bemöta efterfrågan – vi är här för att hjälpa dig uppnå dina ambitioner! För oss är det viktigt att du som elev är med och påverkar din egen framtid och utvecklar dina kreativa sidor. Våra engagerade lärare stöttar dig mot dina mål, och med nätverkslabb, foto- och musikstudio, makerspace och e-sport gör vi dig redo för en digital värld i snabb förändring.

Skolans läge

Centralt läge mitt i Västerås - bara tre minuters promenad från Centralstationen och nära attraktiva framtida arbetsplatser.

Skolans lokaler

Vår skola ligger på Ingenjör Bååths gata 19 (ingång T5) i ljusa, fräscha och trivsamma lokaler. Egen IT-support är en självklarhet.

Gemenskap

NTI Gymnasiet Västerås är känt för sin goda stämning mellan både elever och lärare. Här får du hjälp att utvecklas och nå din fulla potential i en trygg miljö.

E-sport

Hos oss kan du vara med i vår e-sportsgrupp och utveckla både ditt spelande samt dina förmågor i gruppledarskap och taktik.


Är du intresserad och vill veta mer om NTI Gymnasiet Västerås, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på NTI Gymnasiet Västerås

Huvudman

AcadeMedia

Fristående gymnasieskola

Läs mer här

150 gymnasieskolor

Program

Sociala medier

Reportage

NTI Gymnasiet var rätt val för Thor

NTI Gymnasiet

Thor Sone pluggade Teknikprogrammet på NTI Gymnasiet och jobbar idag som utvecklare på företaget Vobling. I den här intervjun berättar Thor hur det var att studera på NTI Gymnasiet och delar med sig av tips inför gymnasievalet.

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Vill du få påminnelser inför öppet hus och annan relevant information om NTI Gymnasiet Västerås? Fyll i din uppgifter nedan.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till skolan

NTI Gymnasiet Västerås

Ingenjör Bååths gata 19
722 12 Västerås

Tel: 021-40 39 41
www.ntigymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 1,5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
1/5
Anonym
11 jan 2021
Välj inte skolan

Värsta 3 åren i mitt liv. Lärare som inte bryr sig om en, små lokaler och trångt. Om du väljer skolan för esporten kan jag säga att det bara är till för att locka till elever. E...

Rektor Anders
19 jan 2021
Hej och tack för din recension. Det är tråkigt att du känner att dina år inte blivit s...
Visa hela
2/5
Anonym
05 mar 2020
Dålig skola

Bra sammanhållning bland eleverna men oengagerade lärare och dåliga kontakter med arbetsvärlden och många får ingen praktik under gymnasietiden

Anders, rektor
11 mar 2020
Tack för feedback, upplevelsen av skolan skiljer sig givetvis åt och det är tråkigt att...
Visa hela
Sponsrad