Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation

International IT College of Sweden Stockholm
Programinformation
Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet

Film

     

Om utbildningen

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information och kommunikation på INITMedieinriktat högskoleförberedande program

Är du intresserad av områden som politik, världen och människorna i den? Då är Samhällsvetenskapsprogrammet på International IT College of Sweden i Stockholm ett bra val! Programmet har inriktningen medier, information och kommunikation

Samhällsvetenskapsprogrammet är högskoleförberedande och ger dig kunskap inom journalistik, information och reklam. Du lär dig om mediernas roll i samhället, om medieteknik och att praktiskt framföra budskap i text och bild.

Lär dig källkritik och få en bred teoretisk grund

På Samhällsvetenskapsprogrammet utvecklar du ett vetenskapligt och kritiskt förhållningssätt och du stärker din förmåga att källkritiskt söka, sovra och bearbeta information.

Du får en bred teoretisk och praktisk grund för fortsatta studier inom en mängd områden. Yrken inom den samhällsvetenskapliga sektorn är till exempel diplomat, politiker, psykolog eller utrikeskorrespondent.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation

Som boende i samma kommun som International IT College of Sweden Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Reportage

Alec och Rebecca pluggar på INIT Stockholm

Alec och Rebecca pluggar på INIT Stockholm

Läs mer Alec på International IT College of Sweden

Alec vill studera en teknisk utbildning utomlands i framtiden och tyckter att INIT's naturvetenskapliga program med IT och engelska passar honom bra. Rebecca går ekonomiprogrammet och trivs mycket bra. 


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation så kommer skolan att kontakta dig.

International IT College of Sweden Stockholm

International IT College of Sweden Stockholm

International IT College of Sweden

International IT College of Sweden är en tvåspråkig, fristående gymnasieskola med inriktning mot engelska och IT. Skolan startade 2003 och har ett gymnasium i Stockholm, ett i Göteborg och samarbetspartner i England. Här får du en avancerad utbildning som förbereder...


Läs mer om International IT College of Sweden Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter

International IT College of Sweden Stockholm

Hälsobrunnsgatan 6
102 28 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.initcollege.org

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 5 recensioner.

Karl
(5)
Fin skola. Jag trivs bra för här har jag mina kompisar. Sköna lärare och mitt i stan. Toppenutbildning. Min engelska blev grym.
Sarai Gonzalez
(5)
Skolan är en väldigt tryggt plats, inte då många elever. Så alla fokuserar på lektionerna och lärarna faktiskt bryr sig om varenda elev. Matsorter är fantastiskt och alla är väldigt snälla mot varandra!
Anonym
(1)
Inte ens värt en stjärna. Alla som skriver positivt är för att rektorn säger att de skall göra det och de vill vara på hans bra sida. INGET program är värt att gå. Gå INTE här om inte du redan känner folk här eller vill förstöra din framtid. De BÄSTA eleverna får dåliga betyg i den här skolan, så mycket favorisering bland lärare och väldigt d...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation från International IT College of Sweden Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till INIT
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Boka ett digitalt möte med INIT
Jag har en fråga
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,0)
Baseras på 5 recensioner.
Reportage
Alec och Rebecca pluggar på INIT...
Alec på International IT College of Sweden

Alec vill studera en teknisk utbildning utomlands i framtiden och tyckter att INIT's naturvetenskapliga program med IT och engelska passar honom bra. Rebecca går ekonomiprogrammet och trivs mycket bra. 

Läs mer

Du kanske också är intresserad av: