Visa gymnasium.se som: Mobil

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

International IT College of Sweden Stockholm
Programinformation
Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet

Utbildningsinfo

Naturvetenskapsprogrammet Init stockholm

Naturvetenskap på INIT College

Naturvetenskapsprogrammet på International IT College of Sweden är en högskoleförberedande gymnasieutbildning för dig som är intresserad av naturvetenskap och matematik. Här får du läsa problem och utföra experiment och laborationer. 

Många studievägar efter Naturvetenskapsprogrammet

Du lär dig grunderna i vetenskaplig metod och forskning och förbereds för vidare studier i de naturvetenskapliga ämnena. Du får en bred grund och efter Naturvetenskapsprogrammet på INIT College har du möjlighet att söka de flesta universitetsutbildningar. Utbildningen kan leda till en framtid som exempelvis läkare, civilingenjör, kemist eller meteorolog. Tack vare skolans internationella profil blir du tvåspråkig och kan jobba eller studera utomlands i framtiden.

Film

Vill du veta hur det är att gå naturvetenskapsprogrammet på Init? Se filmen och träffa elever som går natur på Init idag! 

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Som boende i samma kommun som International IT College of Sweden Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet (NA) med inriktning Naturvetenskap är ett högskoleförberedande program. Utbildningen ger dig en bred grund och möjligheten att söka de flesta utbildningarna. Du kan tänka dig att plugga vidare till exempelvis läkare, civilingenjör, kemist eller meteorolog.

Reportage

Alec och Rebecca pluggar på INIT Stockholm

Alec och Rebecca pluggar på INIT Stockholm

Läs mer Alec på International IT College of Sweden

Alec vill studera en teknisk utbildning utomlands i framtiden och tyckter att INIT's naturvetenskapliga program med IT och engelska passar honom bra. Rebecca går ekonomiprogrammet och trivs mycket bra. 


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

International IT College of Sweden Stockholm

INIT - International IT College of Sweden Stockholm - Init college

International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktning på IT och engelska. Vi har ett gymnasium i Stockholm, ett gymnasium i Göteborg och systerskolor i England. Hos oss får du en avancerad utbildning inom både engelska och...


Läs mer om International IT College of Sweden Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter

International IT College of Sweden Stockholm

Hälsobrunnsgatan 6
102 28 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.initcollege.org

Recensioner

Anonym
(5)
Enligt mig är det en mycket bra skola i helhet. Elever som söker sig till naturvetenskapliga programmet bör förstå att kursen är mycket avancerad, och för dig som inte har tiden/orken att lägga ner timmar på skolarbete skulle jag inte rekommendera att välja linjen över huvud taget. Just detta hanterar skolan mycket väl. Det är mycket prov och in...
Visa hela
Hasifa
(4)
Jag tycker att IT College Of Sweden är en bra gymnasieskola eftersom den är liten med inte så många elever vilket jag tycker är mysigt. Skolan delar ut sl-kort, lunchkort mm och det finns massor av fördelar med skolan. Om du är intresserad av en liten gymnasieskola med stora möjligheter då borde du välja IT College Of Sweden. :)
FN
(5)
Välorganiserad och disciplinerad skola med lärarledd undervisning, där de är väldigt engagerade och vill dessutom att man lyckas och får möjligheter att uppnå högsta möjliga potential. Lärarna generellt inom skolan och speciellt de inom naturprogramet är väldigt kunniga inom sina ämnen och dessutom ser till att förklara allt utförligt, som f...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, fyll i följande uppgifter:

Reportage
Alec och Rebecca pluggar på INIT...
Alec på International IT College of Sweden

Alec vill studera en teknisk utbildning utomlands i framtiden och tyckter att INIT's naturvetenskapliga program med IT och engelska passar honom bra. Rebecca går ekonomiprogrammet och trivs mycket bra. 

Läs mer