Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation

International IT College of Sweden Göteborg
Programinformation
Göteborg
Antal elever: cirka 30 (.)
Samhällsvetenskapsprogrammet
  • Antagningspoäng: 155,0
    (medelvärde: 190,0) * statistik från 2021

Om utbildningen

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information och kommunikation på INIT College i Göteborg
Är ditt stora intresse media, foto, Internet och film?

Är du intresserad av datorer? Tycker du det är roligt att skapa och bearbeta bilder, ljud, text och film? Är du en hands-on person som vill arbeta praktiskt samtidigt som du får påverka din omgivning? Då kanske Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning Medier, information och kommunikation på INIT College är något för dig.

Lär dig om webben, filmproduktion, journalistik och mycket mer

I utbildningen ingår olika former av medieproduktion, allt från webbdesign till filmproduktion. Du lär dig skapa webbsidor, öva dig att redigera bilder, ljud och film och använda program som Adobe Premiere Pro, Macromedia Dreamweaver och Flash bland mycket annat.

En framtida karriär inom IT och media

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation ger dig en god grund för fortsatta studier och en framtida karriär inom IT och media, som exempelvis webbdesigner, journalist eller projektledare inom olika mediaområden.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
Mejladress: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Reportage

Pamela pluggar natur på INIT Göteborg

Pamela är 17 år och studerar Naturvetenskapsprogrammets tredje år på INIT College, (International IT College of Sweden) i Göteborg. Hon berättar att det är lätt att få vänner på skolan och att lärarna verkligen bryr sig om eleverna. Pamela berättar mer om skolan i det här reportaget. Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation så kommer skolan att kontakta dig.

International IT College of Sweden Göteborg


International IT College of Sweden - få ett försprång ut i världen

International IT College of Sweden (INIT), är en fristående gymnasieskola i Göteborg som drivs utan vinstintresse. Här lär du dig avancerade kunskaper av proffsiga lärare. INIT tror på varje elevs förmåga och vilja, men ställer också krav. Som elev förväntas...


Läs mer om International IT College of Sweden Göteborg och visa alla program.

Kontaktuppgifter

International IT College of Sweden Göteborg

Elof Lindälvs gata 13
41458 Göteborg

 Visa telefonnummer
initcollege.org

Recensioner

Snittbetyg: 3,3

Baseras på 3 recensioner.

Fatima
Den e helt okej, jag gillar min proggarm det är intressant och fullt av kunskap som jag inte visste om innan. Skolan är jätte bra, lärarna hjälper oss mycket med läxor och grejer som vi inte kan.
Nellie J
Det är många som hävdar att skolan är dålig men det är långt ifrån sant. Trots att skolan är liten är lärarna välutbildade och ställer krav som är nödvändiga för att man ska kunna klara sig och utveckla sig. Tyvärr är det många som verkar anta att de är orättvisa men det är långt ifrån sant, lärarna på skolan hjälper eleverna så mycket de ba...
Visa hela
Anonym dålig sklla
Skolan är den sämsta jag sätt börja inte här gå börja på Angered eller andra skolor börja inte här namnet kanske låter bra men tro mig sanna mina ord skolan suger. Dålig atmosfär dålig skola folket slutar sent skolan ör tvär dålig ska jag behöva beskriva hur dålig den ör jag kan säga förfärligt börja inte här om Ni vill ha bra betyg och bra fram...
International IT College of Sweden Kommentar:
Tråkigt att höra att du inte har trivts hos oss. Jag ser inte riktigt vad det är du tycker varit dåligt förutom att du tycker att skolan slutar sent. Våra lektioner börjar som tidigast kl 8.30 och slutar som senast 16.30. Vi tycker att det är en acceptabel skoldag för seriösa elever i gymnasieålder. Du pratar om dålig atmosfär. I dagarna hade vi...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,3)
Baseras på 3 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation från International IT College of Sweden Göteborg, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till INIT
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Boka ett digitalt möte med INIT
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Pamela pluggar natur på INIT Göt...

Pamela är 17 år och studerar Naturvetenskapsprogrammets tredje år på INIT College, (International IT College of Sweden) i Göteborg. Hon berättar att det är lätt att få vänner på skolan och att lärarna verkligen bryr sig om eleverna. Pamela berättar mer om skolan i det här reportaget. 

Läs mer