Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

International IT College of Sweden, Göteborg

i Göteborg
Få mer information om skolan 👍

International IT College of Sweden, Göteborg

International IT College of Sweden, Göteborg - få ett försprång ut i världen

International IT College of Sweden, Göteborg (INIT) är en fristående gymnasieskola i Göteborg. Här lär du dig avancerade kunskaper av proffsiga lärare. INIT tror på varje elevs förmåga och vilja, men ställer också krav. Som elev förväntas du arbeta hårt och anstränga dig för att nå goda resultat.

Tillsammans med våra kunniga lärare skapar du som elev förutsättningar för framgång i morgondagens utbildningar och arbetsliv.

Höga krav på lärare och elever

Lärarna på INIT är kunniga och drivna med engagemang för sina ämnen och för att lära ut. Skolan ställer höga krav och satsar mycket på kompetenta lärare och att alla lärare ska ha lärarlegitimation. Alla lärare är högutbildade och vi har förstelärare som jobbar med undervisningskvaliteten på skolan.

INIT erbjuder avancerad engelska

Med inriktningen på engelska har du möjlighet att behärska det engelska språket lika bra som studenter från England och USA. Du som har höga ambitioner har möjlighet att ta erkända språkcertifikat från Cambridge såsom CAE och CPE. Skolan förbereder dig därigenom för vidare studier i USA, Storbritannien och resten av den engelskspråkiga världen. 

I årskurs två erbjuds alla elever som satsar på sin engelska en veckas intensivkurs i engelska hos INIT partnerskola i London.

INIT är därmed det självklara valet för dig som satsar på en internationell karriär redan under gymnasiet. Vill du ta steget ut i världen, ta kontakt med INIT redan idag!

Centralt läge i Majorna

Skolan ligger i centrala Göteborg, nära Chapmans Torg i rymliga lokaler. Läget i Majorna underlättar att enkelt ta sig till studiebesök, idrottsanläggningar, lunchrestauranger samt buss och spårvagn. Skolans lokaler är öppna och ljusa och ligger vackert vid vattnet. Som elev på INIT äter du lunch på någon av de närliggande restauranger som elevrådet valt ut. 

Välkommen till INIT som öppnar världens möjligheter för dig!


Är du intresserad och vill veta mer om International IT College of Sweden, Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Få kontakt med skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av International IT College of Sweden, Göteborg.

Hitta till skolan

International IT College of Sweden, Göteborg

Elof Lindälvs gata 13
41458 Göteborg

Tel: 031-157650
initgbg.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 3,2

Baseras på 23 recensioner
Skriv en recension
5/5
Andrea
03 okt 2022
Jätte bra skola!

Rekomenderar totalt! Skolan har kvalificerade lärare som alltid ser till att du får den hjälpen du behöver, för att nå upp till dina mål inom studierna. Tvivla aldrig på att frå...

Visa hela
1/5
fd elev
15 feb 2022
VARNING! Börja inte här om du inte vill slänga bort din framtid

När jag gick på öppet hus så talade lärarna och eleverna om att man kommer få åka till England och göra Cambridge provet i engelska samt att få en dator. Detta va ren och skär p...

International IT College of Sweden
18 feb 2022
Hej Fd Elev Det är helt riktigt att våra elever lånar var sin MacBook Air av skolan. D...
Visa hela
5/5
David
17 nov 2021
En skola värt att plugga i.

Denna skolan är unikt i massvis av perspektiver. Från studier till kemin mellan elever och lärare. Även undervisningen är väldigt avancerad som gör så att man blir väldigt fokus...

Visa hela
Sponsrad