Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Ingrid Segerstedts gymnasium

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 4 recensioner.

EOV-eleven
(5)
Jag är så glad att jag gick på just denna skolan. Eleverna är jättetrevliga, att det är en liten skola hjäkper till med känslan att man kan prata med vem som helst. Lärarna är kompetenta och hänsynsfulla, om man har problem i skolan eller vad som helst kan man alltid prata med dem och få hjälp. Utbildningen har gjort att jag upplever mig kunn...
Visa hela
isgylover
(4)
Bästa skolan!!! sökte mig hit för att jag är intresserad av världens problem och människor; fick detta och så mycket mer. Atmosfären på skolan är familjär, de flesta brinner för att förbättra världen och elevinflytande är av hög prioritet. Kommer sakna isgy otroligt mycket när jag tar studenten i sommar, SÖK!!
H
(4)
Tog studenten juni 2014 och är mycket nöjd med mina tre år på skolan. En skola för dig som brinner för mänskliga rättigheter!
Kim
(4)
Jag gick ut grundskolan med 310 poäng och hade således chansen att välja exakt vilken skola i Göteborg som helst. Jag gjorde därför det som jag ansåg smartas och valde en känd skola med höga intagningspoäng; Sigrid Rudebecks och där förväntade jag mig studiemotiverade, trevliga och likasinnade elever, något som jag INTE alls fann. När jag väl bö...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin