Välkommen till Hvilan Utbildning Stockholm

Hvilan Gymnasium vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden.
Välj Hvilan Gymnasium – en personlig skola med varm, öppen atmosfär och riktigt bra lärare.

Ny på Hvilan

Väljer du Hvilan har du tre spännande och utmanande år framför dig. Under tiden på skolan kommer du få massor av ny kunskap och vänner för livet. På Hvilan blir du betraktad som vuxen från första dagen och redan under introduktionsveckan lär du snabbt känna skolans elever, lärare, lokaler och undervisning.

Grön skola med anor

Hvilan Utbildnings unika profil lockar elever från hela landet till våra tre skolor.

Den traditionsrika skolan finns i skånska Kabbarp, mellan Malmö och Lund samt  i Stockholm. Under hösten 2019 startar vi ny gymnasieskola i Lund. Under hösten 20/21 startar vi även i Göteborg, Malmö och Halmstad. I Skåne har skolan funnits sedan 1868 och är känd för sin varma atmosfär och hemtrevliga internat. På skolan finns en bredd av utbildningar från gymnasienivå till högskolenivå.

Skolan i Stockholm startade hösten 2018. Där kan du studera studieförberedande program. Under sommaren 2019 flyttar Hvilan Gymnasium sin utbildningsverksamhet till Frescati Hage där utbildningen startar läsåret 19/20.

Att Hvilan är känd som Sveriges grönaste gymnasium har – bokstavligen – en naturlig förklaring. Naturen, miljötänk och framtidens hållbara samhällen är centrala i alla våra utbildningar eftersom skolan ägs och drivs av Gröna näringens riksorganisation, GRO.

Livet på skolan

Hvilan har också alltid varit känd för sin varma atmosfär och starka gemenskap. Den har delvis vuxit fram eftersom många av eleverna i Skåne bor på vårt internat. Vi har tagit med oss skolans värdering och kultur upp till vår skola i Stockholm!

Den nya skolan i Stockholm har funnits sedan 2015 där vi har bedrivit olika  vuxenutbildningar. Inför hösten 2018 startade en separat gymnasieskola upp som sommaren 2019 flyttar till fantastiska nyrenoverade lokaler vid Frescati Hage, Stockholms universitetsområde, och nästa läsår 19/20 startar på denna adress. Lokalerna ligger tre tunnelbanestationer norr om T-centralen och lokalerna är väl anpassade för undervisning och forskning och i natursköna och city-nära omgivningar.

Det är många som väljer Hvilan för att kunna nå längre i sina studier. Vissa fortsätter på högskolan medan andra går direkt ut i arbetslivet. God och ­bra mat, tillagad av våra egna kockar, är också en självklarhet på Hvilan.

Välkommen med din ansökan!

Är du intresserad och vill veta mer om Hvilan Utbildning Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Hvilan Utbildning Stockholm

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hvilan Utbildning Stockholm.

Franzéngatan 1
11251 Stockholm

www.hvilanutbildning.se

Hvilan suger
Dåliga lärare, tråkiga lokaler finns inget att göra. F är det vanligaste betyget i skolan. Börja inte i denna skola den är helt värdelös. 2/3 av eleverna i skolan ska byta till en annan skola. Bara massa nördar.
Hvilan Gymnasium Kommentar:
Vad tråkigt att höra att du inte trivs hos oss. Vi uppmanar dig att boka in ett möte med rektor och framföra dina tankar om hur vi kan bli bättre som skola. Vi jobbar hårt varje dag för att göra vår skola så bra som möjlig men vi kan alltid bli bättre. I våra undersökningar kan vi utläsa att majoriteten av eleverna är nöjda med skolan. När de...
Visa hela
T-h
Alla lärare är trevliga och lätta att prata med, stämningen på skolan är för det mesta bra (det kan bli små rörigt ibland).eleverna har inflytande på skolan, det är en liten skola så det blir lätt att lära känna varandra och umgås mellan klasserna. Skulle gett den 5/5 men inget är perfekt, det fins fortfarande saker som vi måste jobba lite på
T-h
Trevliga lärare, bra stämning. (Stockholm) liten skola så det blir lätt att lära känna folk och umgås mellan klasserna.

För att beställa information från Hvilan Utbildning Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Utbildningsrecensioner