Elever i lektionssal och utanför skolbyggnaden

Välkommen till Hvilan Gymansium Lund

Hvilan Gymnasium är en skola som vill ge dig som elev den bästa starten i livet. För att du ska känna motivation, engagemang och nyfikenhet inför din framtid så följer Hvilan utbildning ledorden kvalitet och omvärldsbevakning. Med engagerade och personliga lärare är Hvilan en skola med mycket värme och trivsam atmosfär.

Hvilan är känt som Sveriges grönaste gymnasium, framförallt genom en närhet till naturen, ett tydligt miljö- och hållbarhetstänk och att skolan drivs och ägs av GRO - Gröna näringens riksorganisation.

Är du intresserad och vill veta mer om Hvilan Utbildning Lund, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Hvilan Utbildning Lund

Välkommen till Öppet hus på Hvilan i Lund!

Du står inför ett svårt och viktigt val! Ta chansen att besöka oss på något av våra öppna hus. Under ett öppet hus får du träffa våra lärare och elever och gå en rundtur i våra lokaler. Passa också på att ställa alla dina frågor!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-09    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2020-01-16    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-04-23    Tid:   17:30 - 19:00 VIP-kväll

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hvilan Utbildning Lund.

Hvilan Utbildning Lund

Karl XII gatan 5
22220 Lund

För att beställa information från Hvilan Utbildning Lund, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.