Visa gymnasium.se som: Mobil

Introduktionsprogrammet

Hvilan Utbildning Kabbarp
Programinformation
Lund, Malmö, Åkarp

Utbildningsinfo

Introduktionsprogrammet på Hvilan utbildning

Introduktionsprogrammet på Hvilan utbildning i Kabbarp

Lär dig svenska i en grönskande och inspirerande miljö med många möjligheter att umgås och träna det svenska språket med svenska elever.

Ny i Sverige?

Har du nyligen flyttat till Sverige? Då är du välkommen till utbildningen Språkintroduktion, som ger nyanlända ungdomar mellan 16–19 år goda kunskaper i det svenska språket. Undervisningens innehåll och studietakt utformas utifrån dig och dina nuvarande kunskaper.

Räkna med att du snabbt blir bättre på att förstå, tala, läsa och skriva svenska. Du får dessutom nödvändiga kunskaper om det svenska samhället genom undervisning, studiebesök och aktiviteter. Det handlar om detaljer likaväl som självklarheter som gör att du snabbare hittar fram till dina livsmål.

Utöver lektioner i svenska får du möjlighet att studera upp till tolv grundskoleämnen med målsättningen att bli behörig till de nationella gymnasieprogrammen. Målet är att du ska få betyg och kunskapsnivå som ger dig behörighet och goda förutsättningar att studera vidare på gymnasiet. 

Atmosfären på Hvilan Utbildning är känd för att vara öppen, studieinriktad och välkomnande för alla. Det innebär att utbildningen ger dig många möjligheter att umgås och träna det svenska språket med svenska elever. Efter språkintroduktionen finns det möjlighet att fortsätta gymnasiestudierna på våra studieförberedande eller yrkesförberedande program.

Grön skola nära stan

Hvilan Utbildning anses vara Sveriges främsta gymnasieskola inom trädgård, trädvård och floristik. Här kan du studera pånågot av våra många gymnasieprogram. Alla utbildningar ger möjlighet att studera vidare på högskola. Eleverna är i regel mellan 16–19 år. Skolan har dessutom ett nära samarbete med universitetet (SLU). Lärarkåren är erfaren och högt utbildad. Skolan ligger i en härlig miljö på landet med egna parkområden. Med buss är du inne i centrala Malmö eller Lund på 15 minuter och på 40 minuter kan du vara i Köpenhamn.

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet

Som boende i samma kommun som Hvilan Utbildning Kabbarp söker du till programmet via Gymnasieantagningen Malmö. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 17195 200 10 MALMÖ
Telefon: 040-34 33 90 
E-post: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.

Hvilan Utbildning Kabbarp

Hvilan utbildning - Florist och Trädgård

Välkommen till Hvilan Utbildning Kabbarp

Hvilan Gymnasium vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden. Välj Hvilan Gymnasium – en personlig skola med varm, öppen atmosfär och...


Läs mer om Hvilan Utbildning Kabbarp och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Hvilan Utbildning Kabbarp

Kabbarpsvägen 126
232 52 Åkarp

 Visa telefonnummer
www.hvilanutbildning.se


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Introduktionsprogrammet, fyll i följande uppgifter: