Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Välj en grön utbildning på Hvilan Gymnasium, där fokus ligger på miljö och hållbarhet. Se videon för att få reda på mer om skolorna!

Om skolan

Två elever med en dator

Välkommen till Hvilan Gymnasium Göteborg

Från och med hösten 2020 så öppnar Hvilan Gymnasium sin nya skola i Göteborg på Anders Personsgatan 18 - ett stenkast från Svingeln och centralstationen! Vi tycker att det är viktigt med en lugn och harmonisk studiemiljö. Inför årskurs 2 kommer vi att flytta in till våra nyrenoverade lokaler vid Järntorget. 

Hvilan Gymnasium är en nystartade gymnasieskola belägen i Pustervik i centrala Göteborg. Skolan i Göteborg är Hvilans fjärde gymnasium och på skolan vill vi ge dig som elev den bästa starten på ditt vuxenliv. Skolan erbjuder tre högskoleförberedande program med olika programinriktningar inom Samhällsvetenskap, Ekonomi och Naturvetenskap. En lugn och dynamisk kunskapsmiljö med massor av engagemang och en riktigt skön atmosfär, det är Hvilan!

Alla skolor drivs av den ideella och icke vinstdrivande organisationen Gröna näringens riksorganisation, GRO, så även rent bokstavligt är det en grön gymnasieskola. Hvilan vilar tryggt i sitt gröna arv och har ett dynamiskt utbyte med dagens samhälle. Skolan har bra samarbete med branschen och alla elever erbjuds att starta UF-företag under sista gymnasieåret, oavsett program. Hvilan uppmuntrar entreprenörskap och när du tar studenten på Hvilan har du redan ett värdefullt nätverk och referenser för framtiden.

Det är sådant som skiljer Hvilan från andra skolor - och som är en del i skolans vision om en hållbar gymnasietid där alla kan växa.

Välkommen till Hvilan Gymnasium!


Är du intresserad och vill veta mer om Hvilan Utbildning Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Hvilan Utbildning Göteborg

Program

Sociala medier


Sociala medier


Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hvilan Utbildning Göteborg.

Hitta till skolan

Hvilan Utbildning Göteborg


 Visa telefonnummer
www.hvilanutbildning.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Hvilan Utbildning Göteborg, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Hvilan Utbildning Göteborg
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.