Välj en grön utbildning på Hvilan Gymnasium, där fokus ligger på miljö och hållbarhet. Se videon för att få reda på mer om skolorna!

Två elever med en dator

Välkommen till Hvilan Gymnasium Göteborg

Från och med hösten 2020 så öppnar Hvilan Gymnasium sin nya skola i Göteborg!

Hvilan Gymnasium är en nystartade gymnasieskola belägen i Pustervik i centrala Göteborg. Skolan i Göteborg är Hvilans fjärde gymnasium och på skolan vill vi ge dig som elev den bästa starten på ditt vuxenliv. Skolan erbjuder tre högskoleförberedande program med olika programinriktningar inom Samhällsvetenskap, Ekonomi och Naturvetenskap. En lugn och dynamisk kunskapsmiljö med massor av engagemang och en riktigt skön atmosfär, det är Hvilan!

Alla skolor drivs av den ideella och icke vinstdrivande organisationen Gröna näringens riksorganisation, GRO, så även rent bokstavligt är det en grön gymnasieskola. Hvilan vilar tryggt i sitt gröna arv och har ett dynamiskt utbyte med dagens samhälle. Skolan har bra samarbete med branschen och alla elever erbjuds att starta UF-företag under sista gymnasieåret, oavsett program. Hvilan uppmuntrar entreprenörskap och när du tar studenten på Hvilan har du redan ett värdefullt nätverk och referenser för framtiden.

Det är sådant som skiljer Hvilan från andra skolor - och som är en del i skolans vision om en hållbar gymnasietid där alla kan växa.

Välkommen till Hvilan Gymnasium!

Är du intresserad och vill veta mer om Hvilan Utbildning Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Hvilan Utbildning Göteborg

Öppet Hus

Välkommen på Öppet Hus för Hvilan Gymnasium i Göteborg!

Till hösten öppnar vi upp vårt fjärde gymnasium och denna gång i centrala Pustervik i Göteborg. Här kan du välja mellan följande program och inriktningar:

- Naturvetenskap
    - Naturvetenskap och samhälle
    - Samhällsvetenskap
    - Beteendevetenskap
    - Ekonomi
    - Juridik

Eftersom vi ännu inte fått tillgång till våra egna lokaler kommer vi vara på Hagateatern, Södra Allégatan 2, 413 01 Göteborg.

Öppet hus varar mellan 15:00-19:00. Passa på att ställa dina frågor om hur det är att gå på en Hvilan-skola, träffa våra lärare och rektorer. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Välkomna!

Arbetar du som SYV?
Vi bjuder in dig som arbetar som SYV på skolor i Göteborg under vårt öppet hus. Du är välkommen mellan 15:00-19:00!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-04-20    Tid:   17:30 - 19:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hvilan Utbildning Göteborg.

Hvilan Utbildning Göteborg

www.hvilanutbildning.se

För att få mer information från Hvilan Utbildning Göteborg, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Hvilan Utbildning Göteborg
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.