Välkommen till Hvilan utbildning!

Gymnasiet

Hvilan Utbildning vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden.
Välj Hvilan Utbildning – en personlig skola med varm, öppen atmosfär och riktigt bra lärare.

Ny på Hvilan

Väljer du Hvilan har du tre spännande och utmanande år framför dig. Under tiden på skolan kommer du få massor av ny kunskap och vänner för livet. På Hvilan blir du betraktad som vuxen från första dagen och redan under introduktionsveckan lär du snabbt känna skolans elever, lärare, lokaler och undervisning.

Grön skola med anor

Hvilan Utbildnings unika profil lockar elever från hela landet till våra två skolor.

Den traditionsrika skolan finns i skånska Åkarp, mellan Malmö och Lund. I Skåne har skolan funnits sedan 1868 och är känd för sin varma atmosfär och hemtrevliga internat. På skolan finns en bredd av utbildningar från gymnasienivå till högskolenivå.

Hösten 2018 startar vi en ny gymnasieskola på Kungsholmen i centrala Stockholm. Där kan du studera studieförberedande program i våra nya lokaler med utsikt över hela staden.

Att Hvilan är känd som Sveriges grönaste gymnasium har – bokstavligen – en naturlig förklaring. Naturen, miljötänk och framtidens hållbara samhällen är centrala i alla våra utbildningar eftersom skolan ägs och drivs av Gröna näringens riksorganisation, GRO.

Livet på skolan

Hvilan har också alltid varit känd för sin varma atmosfär och starka gemenskap. Den har delvis vuxit fram eftersom många av eleverna i Skåne bor på vårt internat. Vi har tagit med oss skolans värdering och kultur upp till vår nya skola i Stockholm!

Den nya och moderna skolan finns i hjärtat av Kungsholmen i Stockholm. Skolan har funnits sedan 2015 där vi har bedrivit olika vuxenutbildningar. Inför hösten 2018 startar en separat gymnasieskola upp i fantastiska lokaler, en minut ifrån t-banan vid Stadshagen. Skolan ligger på 7:e och 8:e våningen med en fantastisk utsikt över centrala Stockholm. På taket hittar du en terrass där du kan fika, studera och umgås i trevlig miljö.

Det är många som väljer Hvilan för att kunna nå längre i sina studier. Vissa fortsätter på högskolan medan andra går direkt ut i arbetslivet. God och ­bra mat, tillagad av våra egna kockar, är också en självklarhet på Hvilan.

Välkommen med din ansökan!

Är du intresserad och vill veta mer om Hvilan Utbildning Åkarp, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Hvilan Utbildning Åkarp

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hvilan Utbildning Åkarp.

Andel lärare med leg. och behörighet 2017

232 52 Åkarp

www.hvilanutbildning.se

Anonym...   |   2016-02-22
Det är en liten skola där alla får va som de vill. Man kan vara sig själv. Man kan vara med alla, 1:or med 3:or osv.
Nöjd elev   |   2016-02-22
Undervisningen är jättebra, maten jättegod och det är alltid en trevlig stämning mellan elever och vuxna.
Samuel Oscarsson   |   2016-02-19
Hvilan är en skola för dig som vill ha en grön studiemiljö. Det är mycket praktiska lektioner som kräver teori kunskaper som våra pedagogiska lärare, lär oss elever på skolan. arbetsmarknaden skriker efter just vår kompetens.

Forum om Hvilan Utbildning Åkarp

Här kan du ställa frågor om Hvilan Utbildning Åkarp och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Hvilan Utbildning Åkarp, fyll i följande uppgifter:

Utbildningsrecensioner
Baseras på 3 recensioner