Hvilan Gymnasium Norrköping

Välkommen till Hvilan Gymnasium i Norrköping

Vill du gå på en city-nära skola med fokus på grönt entreprenörskap och hållbarastudier? Hösten 2021 planerar Hvilan Gymnasium att starta upp gymnasieskola i Norrköping!

Gymnasieskolan i Norrköping ingår i verksamheten Hvilan Utbilding med anor från 1868. Skolan är från grunden en trädgårdsskola men har idag, precis som i Lund, även teoretiska gymnasieskolor. Detta har givit skolan en unik grön profil som inte enkelt hittas bland andra gymnasieskolor. Skolans gröna arv märks i allt de gör, från den goda maten som de odlar och serverar, till den miljö skolan ligger i och deras utbildningar.

Välj mellan eftertraktade inriktningar inom programmen naturvetenskap, samhällsvetenskap och ekonomi - program som ger dig högskolebehörighet och öppnar många dörrar inför studier på universitet och högskolor!

Om Hvilan Gymnasium

Hvilan Gymnasium värnar om en hållbar skolgång där du som elev står i fokus –
Skolans vision är att ge dig förutsättningar att utvecklas och växa för en bättre framtid.

Hvilan Gymnasiums skolor är mindre där vägen mellan elever, lärare och skolledning alltid är nära. Samtidigt läggs det ett stort fokus på ditt lärande och utveckling genom kompetenta och engagerade lärare och innehållsrika studier – Ung Företagsamhet och entreprenörskap är ett uppskattat inslag på Hvilan Gymnasiums skolor i Skåne och Stockholm!

Eftersom Hvilan Gymnasium ägs av den ideella organisationen GRO – Gröna näringens riksorganisation, kommer det kanske inte som en överraskning att skolan kallar sig för Sveriges grönaste skola.  Alla skolor ligger på centralt läge i naturskön miljö bland lummiga parker och trädgårdar som skapar en harmonisk studiemiljö. Valet av lokaler är avgörande för en hållbar skoltid och Hvilan Gymnasium väljer lokaler varsamt därefter.

Hvilan Gymnasium vet att bra och näringsrik mat är grunden för att du ska kunna prestera i skolan. Maten som serveras på skolorna är i allra största mån närproducerad och kommer från svenska leverantörer – på skolan i skånska Kabbarp odlar de till och med det mesta själv!

Hvilan Gymnasium tycker det är viktigt att du trivs på skolan och målsättningen är att just din skoltid ska bli den bästa!

Det är just det som Hvilan Gymnasium värnar om och satsar på när de etablerar nya skolor.

Välkommen till Hvilan Gymnasium i Norrköping!

Är du intresserad och vill veta mer om Hvilan Gymnasium Norrköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Hvilan Gymnasium Norrköping

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hvilan Gymnasium Norrköping.

Hvilan Gymnasium Norrköping

Korsgatan 2
602 33 Norrköping

www.hvilanutbildning.se

För att få mer information från Hvilan Gymnasium Norrköping, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.