Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig! ⭐

Introduktionsprogrammet

Hvilan Gymnasium Kabbarp
Programinformation
Lund, Malmö, Åkarp
Introduktionsprogrammet
(Läs mer) Öppet hus
2020-11-28
2021-02-04
2021-04-27

Film

Är du nyfiken på en grön yrkesutbildning med möjlighet till högskolebehörighet? Hör eleverna själva på Hvilan Utbildning Kabbarp berätta om skolan!

Om utbildningen

Introduktionsprogrammet på Hvilan utbildning

Introduktionsprogrammet på Hvilan Utbildning i Kabbarp


Lär dig svenska i en grönskande och inspirerande miljö med många möjligheter att umgås och träna det svenska språket med svenska elever.

Ny i Sverige?

Har du nyligen flyttat till Sverige? Då är du välkommen till utbildningen Språkintroduktion, som ger nyanlända ungdomar mellan 16–19 år goda kunskaper i det svenska språket. Undervisningens innehåll och studietakt utformas utifrån dig och dina nuvarande kunskaper.

Räkna med att du snabbt blir bättre på att förstå, tala, läsa och skriva svenska. Du får dessutom nödvändiga kunskaper om det svenska samhället genom undervisning, studiebesök och aktiviteter. Det handlar om detaljer likaväl som självklarheter som gör att du snabbare hittar fram till dina livsmål.

Utöver lektioner i svenska får du möjlighet att studera upp till tolv grundskoleämnen med målsättningen att bli behörig till de nationella gymnasieprogrammen. Målet är att du ska få betyg och kunskapsnivå som ger dig behörighet och goda förutsättningar att studera vidare på gymnasiet. 

Atmosfären på Hvilan Utbildning är känd för att vara öppen, studieinriktad och välkomnande för alla. Det innebär att utbildningen ger dig många möjligheter att umgås och träna det svenska språket med svenska elever. Efter språkintroduktionen finns det möjlighet att fortsätta gymnasiestudierna på våra studieförberedande eller yrkesförberedande program.

Grön skola nära stan

Hvilan Utbildning anses vara Sveriges främsta gymnasieskola inom trädgård, trädvård och floristik. Här kan du studera på något av våra många gymnasieprogram. Alla utbildningar ger möjlighet att studera vidare på högskola. Eleverna är i regel mellan 16–19 år. Skolan har dessutom ett nära samarbete med universitetet (SLU). Lärarkåren är erfaren och högt utbildad. Skolan ligger i en härlig miljö på landet med egna parkområden. Med buss är du inne i centrala Malmö eller Lund på 15 minuter och på 40 minuter kan du vara i Köpenhamn.

Är du intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet

Du söker programmet via Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Box 17195 200 10 MALMÖ
Telefon: 040-34 33 90 
E-post: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.

Hvilan Gymnasium Kabbarp

Hvilan Gymnasium - Florist och Trädgård

Välkommen till Hvilan Gymnasium i Kabbarp

Hvilan Gymnasium vill ge dig de bästa förutsättningarna. Därför är kvalitet och omvärldsbevakning viktiga ledord för oss. Vi gör allt för att få dig motiverad, engagerad och nyfiken på framtiden. Välj Hvilan Gymnasium – en personlig skola med varm, öppen atmosfär och...


Läs mer om Hvilan Gymnasium Kabbarp och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Hvilan Gymnasium Kabbarp

Kabbarpsvägen 126
232 52 Åkarp

 Visa telefonnummer
www.hvilanutbildning.se


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Introduktionsprogrammet från Hvilan Gymnasium Kabbarp, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: