Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Huddingegymnasiet
Programinformation
Huddinge, Stockholm
Idrottsutbildning (RIG, NIU)

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

NIU-Fotboll-Huddingegymnasiet

NIU i Fotboll på Huddingegymnasiet i samarbete med Hammarby Fotboll och Huddinge IF

Vill du göra en elitsatsning i fotboll medan du går i gymnasiet? Välj då att gå Nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) i Fotboll på Huddingegymnasiet. Utbildningen sker i samarbete med Hammarby Fotboll och Huddinge IF.

Kombinera fotboll med gymnasiestudier

Huddingegymnasiet har av Svenska fotbollsförbundet certifierats för att få starta ett Fotbollsgymnasium (NIU= Nationellt godkänd idrottsutbildning) inom Naturvetenskapsprogrammet – inriktning Naturvetenskap, Samhällsvetenskapsprogrammet – inriktning Beteendevetenskap, Ekonomiprogrammet ¬– inriktning Ekonomi och Juridik, Teknikprogrammet – inriktning Informations- och medieteknik samt Barn- och fritidsprogrammet (Sågbäcksgymnasiet).

Utbildningens upplägg

Elitfotbollsgymnasiet (NIU) vänder sig till dig som vill göra en riktig elitsatsning i fotboll samtidigt som du vill klara av dina gymnasiestudier. NIU i Fotboll på Huddingegymnasiet sker i samarbete med Huddinge IF och du tränar på konstgräs på Källbrinks IP eller inomhus i Huddingehallen. Du har även tillgång till gymmet för rehabilitering och fysträning.

Ansökan till fotbollsgymnasiet

Din ansökan kommer att ske i 2 steg. Du söker via en blankett som finns på Huddingegymnasiets hemsida. Detta sker redan under hösten, så var ute i god tid med ditt gymnasieval. Du kallas sedan till en tryout, där du blir bedömd av skolans instruktörer och Stockholms Fotbollsförbund. I steg 2, när du fått besked om du är antagen, väljer du vilket program på Huddingegymnasiet du vill gå vid det ordinarie gymnasievalet i februari.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Som boende i samma kommun som Huddingegymnasiet söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Din gymnasieexamen beror på vilket program du väljer att kombinera med NIU Fotboll.

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

Huddingegymnasiet

Huddingegymnasiet

Huddingegymnasiet (HGY) – Bli förberedd för din tid efter gymnasiet

På Huddingegymnasiet finns det möjlighet att läsa utbildningar inom Ekonomi, Naturvetenskap, Samhällsvetenskap och Teknik. Du kan även välja att kombinera din gymnasieutbildning med en elitsatsning inom basket, fotboll eller ishockey. Dessutom finns möjlighet att läsa introduktionsprogram för dig som saknar...


Läs mer om Huddingegymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Huddingegymnasiet

Huddingegymnasiet

Gymnasievägen 3
141 85 Huddinge

 Visa telefonnummer
www.huddingegymnasiet.se


Skolrecensioner

Stjärnan1
(4)
Jag anser att huddingegymnasiet är ett ypperligt val av skola, speciellt om du som individ vill utmana dig själv och har som mål att komma någon vart i livet.
King
(4)
Jag skulle säga att huddingegymnasiet är en helt fantastisk skola! Jag rekommenderar denna skola till alla. Skolan har välutbildade lärare som är kunniga inom sina ämnen.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.