Välkommen till Höga Kusten Teoretiska Gymnasium!

Höga Kusten Teoretiska Gymnasium (tidigare Mikael Elias Gymnasium Örnsköldsvik) ligger i fräscha lokaler centralt i Örnsköldsvik. Målet är att inspirera och utmana dig. På skolan får du undervisning av lärare som är kunniga, ambitiösa och brinner för sitt yrke.  Höga Kusten Teoretiska Gymnasium tror nämligen att en lärares glädje och entusiasm smittar av sig och ger dig lust att lära.

Bra lärare är väldigt viktigt för en bra studiemiljö, men det är också viktigt att trivas socialt och en god studiemiljö spelar in i hur du klarar av sina studier. För att bidra till detta finns det en del återkommande traditioner som Teoretiska spelen och Nobeldagen även många aktiviteter på skolan för att arbeta med gemenskap, trivsel och samhörighet. På Höga Kusten Teoretiska Gymnasium ska alla trivas och må bra, för trivs du bra kommer du också att göra bättre ifrån dig.

Visa alla utbildningar på Höga Kusten Teoretiska Gymnasium

Välkommen på Öppet hus

Kom och träffa lärare och elever på öppet hus!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-30    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2020-01-16    Tid:   17:00

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Höga Kusten Teoretiska Gymnasium

www.hogakustenteoretiskagymnasium.se

Snittbetyg: 5

Nöjd tjej.
Jag är otrolig nöjd med hur Mikael Elias Gymnasium i Örnsköldsvik tar hand om dess elever, utbildningen är otroligt bra. Speciellt Matematiken och Engelskan. Jag har utvecklats otroligt mycket, och jag har aldrig känna att jag inte klarar av någonting, dom hjälper en hela vägen. Jag har otroligt många val jag kan välja på efter studenten. Om jag...
Visa hela