Visa gymnasium.se som: Mobil

Bygg- och anläggningsprogrammet, Husbyggnad

Hjalmar Strömerskolan
Programinformation
Strömsund
Antal elever: 10 (år 1)
Bygg- och anläggningsprogrammet
bygg

Om utbildningen

Bygg- och anläggningsprogrammet, Husbyggnad

Programmet riktar sig till dig som är intresserad av byggprocesser och tycker om att arbeta praktiskt. Du lär dig om byggnation och anläggning vid till exempel nyproduktion, ombyggnation och renovering. 

Inriktning husbyggnad

Bygg- och anläggningsprogrammet är ett yrkesprogram som vänder sig till dig som är händig och vill arbeta med att bygga, underhålla och göra ombyggnationer av hus och anläggningar.

På det här programmet får du

  • Kunskaper om och färdigheter i byggnation och anläggning vid till exempel
    nyproduktion, ombyggnad och renovering.
  • Kunskap om hur man bygger rationellt, säkert och miljömässigt samtidigt som du får kunskap om branschens olika yrken och arbetsprocesser.
Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Husbyggnad, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Husbyggnad

Som boende i samma kommun som Hjalmar Strömerskolan söker du till programmet via Antagningskansliet i Strömsund. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 520 833 24 Strömsund
Telefon: 0670-161 54
E-post: antagningskansliet@stromsund.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Husbyggnad så kommer skolan att kontakta dig.

Hjalmar Strömerskolan

Hjalmar Strömerskolan

Hjalmar Strömerskolan i Strömsund

Väljer du Hjalmar Strömerskolan blir du en av drygt 300 elever på något av skolans program. Gymnasieskolan invigdes 1970 och är den enda i kommunen. På Hjalmar Strömerskolan, Hjalmar, strävar man efter att hålla toppnivå på alla program. Alla elever har tillgång...


Läs mer om Hjalmar Strömerskolan och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Hjalmar Strömerskolan

Myrgatan 4
83324 Strömsund

 Visa telefonnummer
www.hjalmar.nu

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Husbyggnad från Hjalmar Strömerskolan, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.