COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Välkommen till HTS – Hässleholms Tekniska skola!

Hässleholms Tekniska skola är den största gymnasieskolan i Hässleholm. HTS har ett nära och utvecklat samarbete med arbetsliv, högskolor och universitet i regionen. Skolan ligger centralt med bara fem minuters gångväg till tåg- och busstationen i Hässleholm, som är en knutpunkt för hela regionen.

En attraktiv skola

HTS ligger i centrala Hässleholm. Skolan är kommunens största gymnasieskola och erbjuder de nationella programmen EK, ES, HA, NA, INTNA, SA, INTSA, och TE samt fjärde året på teknikprogrammet.

HTS är en attraktiv skola som grundades redan 1912 vars lärare och övrig personal arbetar tillsammans för att utbilda våra ca 1000 elever. Med stolta traditioner som grund tar skolan sats mot framtiden med en verksamhet som präglas av ledorden kunskap, kreativitet och trygghet.

De senaste fem åren har skolan genomgått omfattande renoveringar. Skolan har fräsch matsal, ny idrottshall och en välkomnande entréhall med cafeteria som har blivit en naturlig samlingsplats för alla på skolan.

Är du intresserad och vill veta mer om Hässleholms Tekniska skola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Hässleholms Tekniska skola

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hässleholms Tekniska skola.

Hässleholms Tekniska skola

Stobygatan 7
28139 Hässleholm

www.hassleholm.se

Snittbetyg: 5

Haidar
Lärarna är mycket duktiga och proffsiga, väldigt stor skola, underbar miljö att studera i. Ångrar aldrig att jag valde HTS. Om du ska börja i gymnasiet och bor nära Hässleholm, tveka inte, plugga i HTS. Vi hoppas att HTS blir ännu bättre och större så att den kan utses till Skånes bästa gymnasium för det förtjänar den.
nöjd intare
Lärare är jätte engangerad, och på så sätt drar skolan till sig engagerade och seriösa elever. En riktig bra skola och med mysig pluggmiljö.

För att få mer information från Hässleholms Tekniska skola, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till HTS
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på dag
Jag har en fråga
Skolrecensioner