Välkommen till Hagströmska gymnasiet i Linköping

Din länk mellan skola och arbetsliv

Hagströmska gymnasiet är mån om att din gymnasietid ska bli så värdefull som möjligt så att du kan gå ut i arbetslivet direkt efter studenten. Skolan sätter dig i centrum och gör det möjligt för dig att påverka din utbildning och hur du lär dig. Hagströmska gymnasiets ambition är att vara din bästa länk mellan skola och arbetsliv.

Skolan är belägen på Gamla Tanneforsvägen 17 A, högst upp i huset med vacker utsikt över Linköping. För att ta dig hit med buss väljer du busslinje 16 från resecentrum.

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om Hagströmska gymnasiet Linköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Hagströmska gymnasiet Linköping

Besök Hagströmska Linköping!

Välkommen att besöka Hagströmska gymnasiet i Linköping! Ta en tur runt i skolans lokaler samtidigt som du träffar lärare och elever som berättar om oss och våra program.

OBS! Med anledning av coronaviruset kan våra riktlinjer ändras snabbt. Vi ber dig därför att alltid dubbelkolla på vår hemsida innan du besöker oss då många öppet hus istället kommer genomföras digitalt.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-01-13    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2021-04-14    Tid:   17:00 - 19:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hagströmska gymnasiet Linköping.

Hagströmska gymnasiet Linköping

Gamla Tanneforsvägen 17A
582 54 Linköping

hagstromska.se

För att få mer information från Hagströmska gymnasiet Linköping, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.