RIG / NIU

Idrottsutbildning, Ishockey

Kommande Öppet hus
23 april, 2024 17:30
(+ Läs mer )
Kommande Öppet hus
23 april, 2024 17:30
(+ Läs mer )
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Ishockey

Ishockey på Hagströmska

Varmt välkommen till oss på Hagströmska Gymnasiet Ishockey!

Vi erbjuder dig som ishockeyspelare möjligheten att kombinera dina studier med idrotten du älskar att utöva. Träningen syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas till en bättre ishockeyspelare. Förutom is- och fysträning får du även teoretiska kunskaper inom områden som är prestationsavgörande för ishockeyspelare. T.ex. träningslära, näringslära och mental träning. Vi hjälper dig dessutom att strukturera din vardag och ser till att du får goda dagliga vanor.

Flytta till Falun?

Det är många som väljer att flytta till Falun för att gå på vår skola och följa sina drömmar. Varje år flyttar ett hundratal nya elever in på våra elevboenden och sammanlagt har vi cirka 230 elever som bor utspritt över hela Falun. Vi har som ambition att hjälpa alla elever som ska kombinera sina studier med någon av våra idrotter på skolan och inte bor i Falun eller närområdet med elevboende.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning, Ishockey, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning, Ishockey

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Dalarna och Gävleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Sturegatan 30 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
Mejladress: antag@dalakf.se

Reportage

Marcus kombinerar sin passion med ekonomiprogrammet

Hagströmska gymnasiet i Falun

Marcus Kyrö är 16 år gammal och läser ekonomiprogrammet med inriktning ishockey. Han berättar hur utbildningen är och hur det är att kombinera träningen med skolan.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning, Ishockey så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Hagströmska gymnasiet i Falun
Gruvgatan 2
791 52 Falun

Hagströmska gymnasiet i Falun

Hagströmska gymnasiet i Falun är en modern skola som gör dig förberedd för yrkeslivet och fortsatta studier. Vi vet hur viktigt det är med balans i livet för att man ska må bra och kunna prestera. Här får du hjälp...

Läs mer om Hagströmska gymnasiet i Falun och visa alla program.

Sponsrad