Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon

Hagströmska gymnasiet Linköping
Programinformation
Linköping
Bygg- och anläggningsprogrammet

Om utbildningen

Läs Anläggningsfordon på Bygg- och anläggningsprogrammet på Hagströmska gymnasiet i Linköping

Läs Anläggningsfordonsinriktningen på Bygg- och anläggningsprogrammet på Hagströmska gymnasiet

Vill du arbeta med ett yrke där du arbetar för att effektivisera och bygga samhället? På Anläggningsfordonsinriktningen på Bygg- och anläggningsprogrammet på Hagströmska gymnasiet i Linköping får du lära dig om yrket där du arbetar med många viktiga infrastrukturaspekter av samhället. Behovet av utbildad personal som kan arbeta med vägar, järnvägar, energisystem och olika transportsystem är stort. På Anläggningsfordonsinriktningen får du stora möjligheter till arbete efter examen då vägar och bostäder byggs i rasande fart.

Kör grävmaskin och hjullastare

På Bygg- och anläggningsprogrammets inriktning Anläggningsfordon får du en praktisk utbildning med fokus på yrket anläggningsfordonsförare och du får lära dig hantera grävmaskiner, grävlastare och hjullastare. Utbildningen ger dig också övning inom anläggningsteknik samt ballast- och materialkunskap som du behöver för att kunna jobba på fältet efter examen.

Ett fritt och flexibelt yrke

Satsar du på att läsa till Anläggningsfordonsförare på Hagströmska gymnasiet i Linköping kan du se fram emot ett självständigt och fritt yrke med mycket eget ansvar. Här har du nytta av flexibilitet och lyhördhet för att du ska förstå uppdragsgivarens mål och vara beredd att arbeta på många olika platser.

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon

Som boende i samma kommun som Hagströmska gymnasiet Linköping söker du till programmet via Gymnasieantagningen i Linköping. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Linköpings kommun 581 81 LINKÖPING
Telefon: 013-208820
E-post: gymnasieantagningen@linkoping.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon så kommer skolan att kontakta dig.

Hagströmska gymnasiet Linköping

hagstömska-gymnasiet-linköping

Hagströmska gymnasiet är mån om att din gymnasietid ska bli så värdefull som möjligt så att du kan gå ut i arbetslivet direkt efter studenten. Skolan sätter dig i centrum och gör det möjligt för dig att påverka din utbildning...


Läs mer om Hagströmska gymnasiet Linköping och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Hagströmska gymnasiet Linköping

Gamla Tanneforsvägen 17A
582 54 Linköping

 Visa telefonnummer
hagstromska.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon från Hagströmska gymnasiet Linköping, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: