Välkommen till Hagströmska gymnasiet i Linköping

Är du intresserad av att arbeta med tunga fordon, transport, anläggning och avancerade byggmaskiner? Då är Hagströmska gymnasiet i Linköping skolan för dig! Det är en skola som satsar på att du ska få en så verklighetsförankrad och relevant utbildning som möjligt för att du ska kunna komma ut i arbetslivet med de kunskaper som du behöver och har nytta av. Genom kompetenta och erfarna lärare får du en högkvalitativ utbildning där du får det stöd och den hjälp som du behöver. På Hagströmska gymnasiet är det du som elev som är i centrum.

Med fokus mot fordon

På Hagströmska gymnasiet i Linköping ligger fokuset på tunga fordon och arbete inom transport- och anläggningsbranscherna. Utbildningarna lägger stor vikt på praktiskt lärande där du får lära dig genom att göra. Arbetsmarknaden för de som utbildar sig inom branschen är dessutom väldigt god vilket innebär att du blir redo för jobb efter examen.

Skolan arbetar med att tillgodogöra elevernas kunskaper till fullo genom att låta undervisningen ske ämnesöverskridande. Tillsammans arbetar eleverna med projekt som sträcker sig över flera olika kurser för att lära sig använda sina kunskaper på många olika sätt.

Individen i centrum

Din utbildning och tid på gymnasiet är det viktigaste för Hagströmska gymnasiet. Skolan sätter dig som elev i centrum för att du ska få en så bra och relevant utbildning som möjligt. Du ska känna dig förberedd för både arbete och vidare studier när du tar examen från skolan. Erfarna och välutbildade lärare ser till att din utbildning är relevant och att det du lär dig kommer till nytta i framtiden. Skolan ser positivt på dina åsikter och idéer och ger dig möjlighet att påverka hur undervisningen går till och hur dina resultat redovisas. Tillsammans med lärarna kan du ändra och påverka utbildningen mot vad ni anser som bäst.

Hagströmska gymnasiet

1998 grundade Lars-Göran Hagström företaget YrkesAkademin vilket kom att bli Hagströmska gymnasiet. Fokuset har alltid legat på entreprenöriellt lärande där eleverna blir redo för arbetsmarknaden efter utbildningen. Eleverna får kunskap om hur teori och praktik vävs ihop för att kunna nyttja sina lärdomar så effektivt som möjligt.

Är du intresserad och vill veta mer om Hagströmska gymnasiet Linköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Besök Hagströmska Linköping!

Välkommen att besöka Hagströmska gymnasiet i Linköping! Kom och se skolans lokaler och träffa lärare

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-04-24    Tid:   10:00 - 13:00

Utbildningar - Hagströmska gymnasiet Linköping

Yrkesprogram
Bygg- och anläggningsprogrammet Ort Recensioner
Bygg- och anläggningsprogrammet, Anläggningsfordon Linköping
Fordons- och transportprogrammet
Fordons- och transportprogrammet, Transport Linköping
  • = Riksintag

Visa alla

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hagströmska gymnasiet Linköping.

Kontaktuppgifter till Hagströmska gymnasiet Linköping

Hagströmska gymnasiet Linköping

Gamla Tanneforsvägen 17A
582 54 Linköping

hagstromska.se

Forum om Hagströmska gymnasiet Linköping

Här kan du ställa frågor om Hagströmska gymnasiet Linköping och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
1 Söka till Estetiska programmet 2014-02-10   MA Hej! Hur söker man till Estetiska programmet, Bild och form. Lyckas inte hitta det under programmen på gymnasie antagningen, heter det något annat där? Med vänlig hälsning MA
0 Ej godkänd i Ma? 2013-02-15   Mona Hej! Jag undrar om det finns någon möjlighet att komma in på Transport även om man inte är godkänd i Ma? Alltså att ni har som någon form av IV.. Mvh Mona
1 Är boende långt från Linköping 2011-08-02   Jonathan Vill veta mera om antagningsnivån, möjlighet till boende på anläggningsförare utbildningen som ni har, MVH Jonathan
Sida:

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Hagströmska gymnasiet Linköping, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.