Recensioner av Gustavsbergs gymnasium

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 13 recensioner.

Goran S

Det är ett litet gymnasium, det är det bästa med det hela, att man lär känna alla bättre och känner sig bekväm med alla. Lärarna är bara bra, så länge man sköter sig, håller reda på deras uppgifter och ser till att alla läxor kommer in i tid.

Lizzie97

Bra utbildning med tydliga linjer som är lätt att följa. OBS man ska vara beredd på att det är mycket teori!

Victoria

Jag skulle rekomendera G2 till alla! Skolan passar alla typer av ungdomar och elever och lärare har ett fint band mellan varandra. Alla lärare är sjukt coola och "inne" om man får uttrycka sig så. Lärarna brinner för deras yrken vilket givetvist påverkar våra betyg som blir bättre. Dem stöttar in i det sista och du kan alltid få hjälp i studion ...

Visa hela
Betty

Bästa skola helt klar! En liten skola med bra sammanhållning, väldigt bra lärare med eleverna i fokus! Jag trivs jättebra!

Tobias Larsson

Kan rekommendera G2 som gymnasieskola då vi har god kontakt med lärarna och sedan får åka på roliga och givande aktiviteter utanför skolan. Samhällsvetenskapsprogrammet kan tyckas jobbigt och svårt, men på G2 blir det en helt annan värld. Studiemiljön är också bra.

Sarah

Flera aktiviteter för hela skolan. Bättre skolmat.

AB

Jag går i Stylist klassen och det är toppen! Bra lärare och bra upplägg. Mycket praktik vilket ger goda chanser till jobb efter studenten!

Ali

En jättebra gymnasie, rekommenderar STARKT! Man trivs jättebra i Gustavsberg Gymnasiet och lärarna bryr sig om eleverna.

Sofia

G2 är en grym skola! Skolan må vara liten till antalet elever, men jag tror att det kan vara en av faktorerna till att den är så bra. En skola där alla känner dig sedda, och får den hjälp varje individ behöver för att nå sina mål. Lärarna är otroligt hjälpsamma och duktiga på att bolla idéer för att, man som elev, får inspiration för de olika ...

Visa hela
Gabriella

På Gustavsbergs gymnasium finns bra lärare som ser alla individer. Man får den hjälp och stöd man behöver och anpassningar efter vilken nivå man befinner sig på. Alla känner varandra och därför får man en bra kontakt med både elever och lärare. Det är inte så många studiebesök eller utflykter, men undervisningen i övrigt är bra och varierad. Läx...

Visa hela
Johan Edlén

G2 är en liten skola vilket gör att det är större sammanhållning och mer trygghet. Lärarna är motiverade, hängivna och engagerade vilket gör undervisningen till ett nöje. Jag skulle definitivt rekommendera G2 till vem som helst.

Susanna

Jag går idag i trean på G2, men jag såg direkt att den här skolan var något för mig. Den är liten och mysig, med få elever och små lokaler. Lärarna är engagerade i det de gör och alla eleverna har skapat sig en bra stämning med hjälp av elevkåren här på skolan. För de som verkligen vill gå på en skola nära stan men ändå i en annan atmostfär så r...

Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin