Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Recensioner av Grillska Gymnasiet Örebro

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 19 recensioner.

Melvin
När jag skulle välja gymnasium ville jag göra något annorlunda. Jag ville vara kreativ och använda min fantasi och därför valde jag media programmet. Grillska har gett mig förutsättningar för att utveckla min kreativitet. Skolan är familjär och lärarna är super. Maten är också den godaste i Örebro här äter man varje dag.
Arvid Blomberg
På Grillska får man en nära relation till både sin egen klass men också med de andra programmen. Lärarna bjuder in till att skapa en vänskaplig relation om eleven önskar det. Jag går nu andra året på ekonomiprogrammet och kunde inte gjort ett bättre gymnasieval. Med behöriga lärare och en genomgående engagerad och positiv personal är det lätt...
Visa hela
The Magician
Redan på första besöket på skolan så var jag säker på att Grillska var den perfekta skolan för mig. Delvis för att de har ett stort urval av idrottsprogram som man kan välja till, även att schemat var utmärkt utifrån mina förutsättningar. Men den allra största anledningen till varför jag valde Grillska var för att det finns fantastiska lärare so...
Visa hela
Betty Magnusson
Jag är jätte nöjd med mitt gymnasieval och linje. Lärarna är dem absolut bästa i stan och den familjära känslan på skolan är otroligt stark. skolan hittar alltid på mycket roliga aktiviteter kring högtider, samt i vardagen för att göra skolarbetet roligare. Det bästa med skolan är att maten är supergod, samt att vi har jätte bra schema. Absolut...
Visa hela
B
Är så sjukt nöjd att jag valde Grillska. It-linjen tillsamans med esport var helt rätt för mig. Älskar den lilla skolan och maten är helt underbar.
Andersson
Grillska gymnasium är den där lilla skolan där det känns som man är hemma, den trygga och säkra miljön får en att bli mer motiverad i sitt arbete. Alla lärare vill det bästa för alla elever och man får grym feedback efter och under sina arbeten.
Frida
Redan från första besöket på skolan kändes skolan som mitt andra hem som bevisade skolans kända citat "Grillska familjen" . Jag rekommenderar verkligen Grillska gymnasiet utfrån de 2 år jag har överförväntan upplevt. Jag har aldrig upplevt något negativt utan lärarna är välutbildad med bra gemenskap och kontakt eleverna.
Bävertest
Fotbollen är fantastisk, lärarna så skickliga och stämningen är superbra.
Elev på sambeetende
Bästa skolan!! Man har en bra kontakt med alla lärare samt övrig personal. Skolan är liten och det gör att man känner sig trygg. Långa lektioner gör att man verkligen hinner sätta sig in i det man håller på med!
Alice Larsson
Grillska Örebro är en skola där eleverna ligger i fokus och där man snabbt får en relation till skolan, eleverna och lärarna. Eftersom att Grillska är en sån liten skola så känner man sig trygg och det stärker en i sina studier. Lärarna är kompetenta och är måna om att våran vilja är viktig, därför tar skolan in föreläsare ibland och låter oss å...
Visa hela
lukas lundborg
skolan är litet och tryggt. lärarna känner igen eleverna jämfört med andra skolor. man får komplitera när man misslyckas
Sebbe
Bra skola, bra lärare inte så god mat men det finns goda chokladbollar på mersmak!
Albin
bra sammanhållning, man får stöd från lärarna. bra mat och en allmän trevlig stämning som resulterar i bättre studie resultat.
lukas lundborg
En jätte bra skola älskar personalen som jobbar här på våran underbara skola
two face
skolan är bra men cafet stänger för tidigt. skolmaten är bra och alla lärare är trevliga och bra.
Oskar
Trevligt skola lärarna bjuder på sig själv!
mac
dunder skit bra chill <3 grillska familjen for life
Hassan
Grillska är en toppenskola för dig som vill ha en trygg framtid framöver. Vill du plugga vidare efter gymnasiet så rekomenderar jag starkt att du väljer grillska.
Hanna
Jag går Sambeteende Elitfotboll och utbildningen här är det hög klass på. Bra lärare som alltid ger feedback och försöker göra en bättre hela tiden. Skön stämning på skolan med en familjekänsla, man känner sig trygg överallt. Bra träningar, bra tränare och bra fotbollsspelare. Ångrar inte en sekund att jag valde Grillska!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin