Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Grillska Gymnasiet Kungsholmen

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 23 recensioner.

Banan
(5)
Världens bästa skola, rekommenderas!! Engagerade lärare och roliga lektioner!!
Elev
(5)
Aldrig har jag känt mig så trygg på en skola som jag gör här. Man blir sedd och hörd av lärarna och rektorn. Lektionerna är anpassade för alla med eller utan diagnoser som t.ex. ADHD och det finns alltid någon som kan hjälpa en. Maten är god, lokalerna är fräscha och det känns kul att komma till skolan varje dag.
Anna
(5)
Är jätte nöjd med skolan och programmet, lärarna är helt underbara o de e så skönt att skolan e liten för då lär man känna alla andra elever på skolan, rekommenderar skolan till dig som vill bli bagare/konditor eller kock/servitör.
Grillska <3
(5)
Bästa skolan med bästa samhörigheten. Här existerar inte mobbning eller negativitet. Här känner i princip alla varandra och eftersom det är en så liten skola så får man en personlig kontakt med lärare som genuint bryr sig om en. Jag har hittat mina bästa vänner här. Yrkeslärarna är kunniga och professionella, man lär sig verkligen något. Skolmat...
Visa hela
🤗
(5)
Har haft de bästa tre åren på den här skolan. Som majoriteten var super nervös i ettan med redan efter tre dagar kände jag mig trygg i denna lilla skola. Lärarna och elever behandlar en med respekt och finns alltid om man behöver hjälp. Maten är super god så man går aldrig hungrig. Lektionerna är oftast väldigt roliga, om inte annat gör lärarna ...
Visa hela
En gammal elev
(5)
Är du trött på en skola där alla går efter normen? där skolmaten är trist? där lärarna bara ser en som en i mängden? Eller där lektionerna är urtråkiga? Då är grillska gymnasiet Sundbyberg nånting för dig! en kärleksfull skola som jag saknar alldeles för mycket! där lärarna vill ens bästa och får en att tro på sig själv.. kort och gott en grym s...
Visa hela
Svensson
(1)
Här jobbar lärare som älskar att favorisera elever. Lärare som inte planerar inför en lektion i bageriet. Lärare som inte kan ta emot konstruktiv kritik, som dessutom blir förbannad på en för ett litet misstag. Sök till Grillska Sundbyberg om ni känner för 3 års helvete
Rektor Kommentar:
Hej!
Vad tråkigt att du känner så här. Jag som rektor är mån om att alla ska få komma till tals och att känna sig rättvist behandlade.
Du är välkommen förbi mig så kan vi prata om saken.

Vänliga hälsningar Erika, rektor
Louise
(5)
Den här skolan är bäst. Lärarna är mycket engagerade på lektionen, alla känner alla eftersom de är en så liten skola och lärarna och eleverna är mycket snälla.
Ellinor
(5)
Skolan är liten, fast den är fylld med mycket personlighet. Här finns de bästa, roligast lärarna man kan hitta. När jag först kom till skolan så var jag jätte nervös, fast efter mindre än en vecka så kände jag mig redan hem. Här kan man vara sig själv och njuta av tre gymnasieår, med skoj, god mat och bra och lärorika lektioner.
bullen
(5)
en rolig skola med lärorika lektioner, roliga lärare, bra mat, och bra sammanhållning. alla elever från alla årskurser känner varandra och lärarna känner eleverna. maten är jättebra och man går aldrig en dag utan att ha bra mat i magen. lärarna ger bra lektioner och man kan även få hjälp om man har läs och skrivsvårigheter.
Rebbis
(5)
Otroligt engagerad person och trevlig miljö. Det bästa är att det är en relativt liten skola, så man får lära känna alla elever.
omoe
(5)
En jättebra skola där man kan vara sig själv. Det är en liten skola där alla känner alla. lärarna är bra och bryr sig om sina elever.
Hanna
(4)
utbildningen är lärofylld och man förstår väldigt snabb vad man vill göra. Man kommer ut i arbetslivet snabbt och kan få många kontakter som hjälper en att få mer kunskaper.
-J
(5)
Det är en bekväm skola i en familjär miljö med härligt folk. Lärarna är engagerade, öppensinnade, och erfarna :) Folket på skolan är överhuvudtaget väldigt accepterande och man känner sig trygg från dag 1.
Linnéa
(5)
En mycket bra skola som prioriterar elevers lärande både inom de teoretiska och de praktiska ämnena, samtidigt som det fokuseras på att alla ska hålla samman. Redan under de första veckorna blev man bekväm i klassen och skaffade många vänner. Lärarna har alla olika personligheter och håller lektionerna på deras kreativa sätt som gör lektionerna ...
Visa hela
Walt Disney
(5)
Maten är mycket godare än grundskolans mat. Mysig miljö, väldigt bra lärare och eleverna är trevliga! Utbildningen passar dig bra om du gillar att laga mat, baka och vara kreativ.
-A
(5)
Det är en underbar miljö, lärarna är snälla. Maten är god! finns ingen bättre skola, och denna utbildningen är rolig och man får lära sig nya saker hela tiden.
iS
(5)
Grillska är bra eftersom att lärarna är engagerade i vad de undervisar, maten är smakrik och är alltid god. Alla är trevliga mot elever och lärare och det finns en gemenskap.
Sara
(5)
Det är en bra skola för att det är en bra stämning och engagerade och roliga lärare. Skolan är liten vilket jag tycker gör den mysig som ett andra hem.
-
(5)
Lätt att skapa en bra relation till elever och lärare.
Emma
(5)
En jättebra skola där man väldigt ofta har roligt och alla hittade någon att vara med första veckan. Lärarna är jättebra, eleverna är jätteduktiga och snälla, maten är underbar och det bästa av allt: det är jätteroligt (särskilt när vi bakar) ;)
Felicia
(5)
En jättebra skola och jag skrattar nästan hela tiden. Lärarna gör sitt bästa för att att hålla lektionerna roliga. Maten är jätte god och lagas direkt här på skolan av vår mattant. Eftersom skolan är så liten så vet alla vem alla är, det är ofta lärarna eller rektorn säger hej. Vi har precis fått två ny kök (eller ett kök och ett bageri) och dem...
Visa hela
nazli sarikaya
(5)
en bra skola med bra lärare! lärarna är våra vänner och vi har en bra gemensam med dem. det är god mat och underhållande skola!! bra utbildning som ger dig jobb möjlighet så om du vill ha en bra och rolig gymnasie år så börja här kommer inte ångra er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin