Göteborgs Waldorfgymnasium

Välkommen till Göteborgs Waldorfgymnasium

Elevernas kreativa och fria tänkande är waldorfskolans främsta mål!

Ny skola med start till hösten 2021!

På Göteborgs Waldorfgymnasium får du chansen att utveckla både dig själv, dina kunskaper och dina förmågor. Det är skola som arbetar med bred och allsidig utbildning genom en blandning av teoretiska och estetisk-praktiska ämnen.

Du kommer få studera naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga, humanistiska, konstnärliga och praktiska ämnen, oavsett vilket program du läser. Skoldagen är också tematiskt uppdelat, vilket innebär att du till exempel kan läsa teoretiska ämnen på förmiddagen och praktiska eller estetiska ämnen på eftermiddagen.

Waldorfpedagogik på skolan

Waldorfpedagogiken innebär att du får utbildning som stimulerar hela dig genom en balans av teoretiska, estetiska och praktiska ämnen. En Waldorfskola utgår ifrån tre kunskapsfält: Teori, Konst och Hantverk. Du studerar även rörelsekonsten eurytmi vilket övar din koordination och musikalitet, och även dina sociala färdigheter.

Du och Din utveckling i fokus

Din egen utveckling står alltid i centrum!
Du får trivas, påverka, och lära Dig!
Du får verkligen vara Dig själv!

Är du intresserad och vill veta mer om Göteborgs Waldorfgymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Göteborgs Waldorfgymnasium

Välkommen på Öppet hus!

Digitalt Öppet hus 24 januari

Nyfiken på Göteborgs Waldorfgymnasium? Välkommen till digitalt Öppet hus den 24 januari kl 18.00! Programmet hittar du på vår hemsida när det närmar sig.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-01-24

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Göteborgs Waldorfgymnasium.

Göteborgs Waldorfgymnasium

www.gfwg.se

För att få mer information från Göteborgs Waldorfgymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill börja på Göteborgs Waldorfgymnasium
Jag vill komma på Öppet hus
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.