Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet

Katrinelundsgymnasiet, i Göteborg
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Försäljnings- och serviceprogrammet

Vill du utveckla dina kunskaper inom försäljning, marknadsföring, kommunikation och kundservice? Då är Försäljning & Serviceprogrammet på Katrinelundsgymnasiet det perfekta valet för dig. Vår utbildning kombinerar teori med praktik och ger dig en bred förståelse för handel, administration och kommunikation.

På programmet får du möjlighet att utveckla din förmåga att interagera med människor och stärka dina relationer med affärspartners och kollegor. Du kommer även att få träna på att söka, analysera och bedöma information

Under din tid hos oss kommer du inte bara att lära dig i klassrummet utan också genom arbetsplatsförlagt lärande (APL) på riktiga företag under minst 15 veckor. Detta ger dig möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken och skapa värdefulla kontakter inom branschen.

Våra kurser omfattar entreprenörskap, försäljning, kundservice, handel samt information och kommunikation. Utbildningen ger dig en god grund för arbetslivet och andra framtida vidareutbildningar. Du blir även behörig att söka vidare till högkskolan.

Sök nu och ta det första steget mot en spännande och mångsidig framtid med oss!

Är du intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Göteborg

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Försäljnings- och serviceprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3. Från och med hösten 2023 ingår grundläggande behörighet i alla yrkesprogram.

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
Mejladress: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Katrinelundsgymnasiet
Skånegatan 14
411 40 Göteborg

Katrinelundsgymnasiet – Skolan mitt i stan, granne med Ullevi

Hur du mår påverkar hur det går med dina studier. Därför jobbar vi på Katrinelundsgymnasiet med hela dig - både din ambition och kondition. Vi är extra noga med maten och uppmuntrar alla, oavsett om du är idrottselev eller inte,...

Läs mer om Katrinelundsgymnasiet och visa alla program.

Sponsrad