Recensioner av Estetiska programmet, Musik

Snittbetyg: 3,7

Arg
Värsta bamban i hela sverige, måste alltid ha kort och ibland så glömmer man och dom skiteri man får gå hungrig. Har väntat på mitt kort i 1 helt år utan att få och visste inte om besökskort så fick gå hungrig med korta raster.
Hvitfeldtska gymnasiet Kommentar:
Hej, det var tråkigt att du uppfattar vår Skolrestaurang på det sättet. Vi har ett kortsystem för att underlätta för våra elever och det har visat sig mest rättvist. De elever som skall äta hos oss få tillgång till vår skolrestaurang på så sätt. Väldigt tråkigt att du fått vänta på ditt kort så länge. Vi har en policy att om du inte fått kortet ...
Visa hela
har än så länge bara gått två månader på skolan men jag är så sjukt nöjd med det estetiska programmet. supertrevliga och kompetenta lärare, hyfsade lokaler och framförallt jättebra stämning i klassen. rekommenderar starkt denna skola.
Challe
Valde att läsa musik på Hvitfeldtska och det visade sig vara det bästa jag gjort nånsin! Fantastiska musiklärare! Mycket att göra, många konserter och ganska tufft periodvis, men mina bästa år ever!!!

Medlemslogin