Visa gymnasium.se som: Mobil

Hotell- och turismprogrammet, Hotell & konferens

Gislaveds gymnasium
Programinformation
Ort: Gislaved
Utbildningstyp: Hotell- och turismprogrammet

Utbildningsinfo

Läs Hotell- och konferensinriktningen på Hotell- och turismprogrammet på Gislaveds gymnasium i Gislaved

Studera Hotell och konferens på Hotell- och turismprogrammet på Gislaveds Gymnasium

Intresserad av att möta människor, arbeta med service och lära dig mer om företagande? På Hotell och konferensinriktningen på Hotell- och turismprogrammet på Gislaveds gymnasium i Gislaved pluggar du kurser inom logi, konferenser och evenemang.

Service och kreativitet

På Hotell- och konferensinriktningen så lär du dig hur du hanterar olika sorters målgrupper och deras krav på logi, möten och bemötande. Du förbereder dig på att arbeta med små möten och konferenser med få deltagare till stora evenemang med många besökare. Inom hotellyrket möter du konstant många olika människor så det gäller att förstå deras olika krav på service och kunna nå kreativa lösningar på problem.

Arbetsplatsförlagda studier

Då Hotell- och turismprogrammet är en lärlingsutbildning så innebär det att alla studier inom karaktärsämnena är förlagda till arbetsplatser och företag, vilket betyder att du som elev får lära dig direkt av erfaren personal och du får öva upp dina kunskaper genom praktiska uppgifter med riktiga kunder. De gymnasiegemensamma ämnena såsom Svenska, Engelska och Samhällskunskap läser du i skolans lokaler.

Är du intresserad och vill veta mer om Hotell- och turismprogrammet, Hotell & konferens, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För att vara behörig till Hotell- och turismprogrammet krävs att du har minst godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik och minst fem andra ämnen från grundskolan.

Ansökan

Ansök till Hotell- och turismprogrammet, Hotell & konferens

Som boende i samma kommun som Gislaveds gymnasium söker du till programmet via Antagningskansliet i Gislaved. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Gislegatan 1, 332 33 Gislaved
Telefon: 0371-819 00
E-post: britt-marie.einarsson@edu.gislaved.se

Gymnasieexamen

Programmet är yrkesförberedande och ger en yrkesexamen.

Vill du studera vidare efter gymnasiet har du möjlighet att välja till vissa högskoleförberedande kurser och därmed få grundläggande behörighet för universitetsstudier.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hotell- och turismprogrammet, Hotell & konferens så kommer skolan att kontakta dig.

Gislaveds gymnasium

Gislaveds gymnasium

Gislaveds Gymnasium ligger i centrala Gislaved och är en kommunal gymnasieskola. Här kan du välja bland många olika program och inriktningar, från teoretiska och högskoleförberedande till praktiska yrkesutbildningar som ger dig stora jobbmöjligheter. Om du saknar behörighet inför gymnasiet så...


Läs mer om Gislaveds gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Gislaveds gymnasium

Gislegatan 5
332 33 Gislaved

 Visa telefonnummer
gisgym.gislaved.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Hotell- och turismprogrammet, Hotell & konferens, fyll i följande uppgifter: