Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och Administrationsprogrammet, Administrativ service

Gislaveds gymnasium
Programinformation
Ort: Gislaved
Utbildningstyp: Handels- och administrationsprogrammet

Utbildningsinfo

Läs inriktningen Administrativ service på Handels- och administrationsprogrammet på Gislaveds gymnasium i Gislaved

Läs Administrativ service på Handels- och administrationsprogrammet på Gislaveds Gymnasium

Intresserad av organisation, kommunikation eller personaladministration? Handels- och administrationsprogrammet på Gislaveds gymnasium i Gislaved erbjuder inriktningen mot Administrativ service där du lär dig administration och organisation inom företag och offentliga förvaltningar.

Lär dig administration och kommunikation

Genom kurser inom administration och kommunikation så får du lära dig om interna strukturer inom företag och hur man på bästa sätt utvecklar och förbättrar dessa. Du lär dig vikten av olika organisationsstrukturer och vikten av kommunikation och information i företag, både internt mellan medarbetare men även extern gentemot kunder och målgrupper. Du pluggar också kurser inom Företagsekonomi och Ledarskap vilket förbereder dig för arbetet inom företag. Om du är intresserad av sport, idrott och träning så kan du lägga till kursen Träningslära där du inriktar dig mot antigen fotboll, volleyboll eller en allmän inriktning.

Praktiskt lärande

Under 15 veckor av utbildningen så utför du som elev arbetsplatsförlagt lärande ute på ett företag där du lär dig mer om de företag och organisationer som du tycker är intressanta för framtiden. Det finns också möjlighet att läsa yrkesprogrammet som lärling, vilket innebär att över hälften av studietiden spendera ute på en arbetsplats för att du ska få så praktisk erfarenhet som möjligt innan examen.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och Administrationsprogrammet, Administrativ service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till ett yrkesprogram, som Handels- och administrationsprogrammet, krävs godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik och minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Handels- och Administrationsprogrammet, Administrativ service

Som boende i samma kommun som Gislaveds gymnasium söker du till programmet via Antagningskansliet i Gislaved. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Gislegatan 1, 332 33 Gislaved
Telefon: 0371-819 00
E-post: britt-marie.einarsson@edu.gislaved.se

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet ger en yrkesexamen. För att få en grundläggande högskolebehörighet krävs det att du läser till fler kurser. 

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och Administrationsprogrammet, Administrativ service så kommer skolan att kontakta dig.

Gislaveds gymnasium

Gislaveds gymnasium

Gislaveds Gymnasium ligger i centrala Gislaved och är en kommunal gymnasieskola. Här kan du välja bland många olika program och inriktningar, från teoretiska och högskoleförberedande till praktiska yrkesutbildningar som ger dig stora jobbmöjligheter. Om du saknar behörighet inför gymnasiet så...


Läs mer om Gislaveds gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Gislaveds gymnasium

Gislegatan 5
332 33 Gislaved

 Visa telefonnummer
gisgym.gislaved.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Handels- och Administrationsprogrammet, Administrativ service, fyll i följande uppgifter: