Recensioner av Fridegårdsgymnasiet

Snittbetyg: 5

Linn
Jag började egentligen på en annan skola men bytte till Fridegårdsgymnasiet vilket visade sig vara ett beslut jag inte komma att ångra. Lokalerna är jättebra (natur har även bäst och luftigast lokaler på hela skolan) och programmet är superintressant (framförallt från och med i tvåan när man kan grunderna). På natur är alla olika och det är vid...
Visa hela
Ida
På Fridegårdsgymnasiet fick jag pepp och stöd att klara mina studier och utvecklas som person. Mina lärare brydde sig om mig och mina resultat. Lärarna är guld värda. Jag kan starkt rekommendera att börja på Fridegårdsgymnasiet!
Tidigare elev
Rekommenderar verkligen den här skolan både för folk som idag bor i Bålsta men även ungdomar från andra orter.
Fredrik Berg
Det här är verkligen den bästa skolan som finns! man får dator, fina lokaler, god mat, bra läge, awesome lärare och jättebra elever! det är verkligen en seriös skola, 10/10
Pluggisen
Det är en riktigt bra skola med bra och justa lärare. Skön stämning och roliga människor. På SA får alla resa, dessutom får man dator!

Medlemslogin