Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU), Thaiboxning

Kalmar Fria Läroverk
Programinformation
Kalmar
Idrottsutbildning (RIG, NIU)
Idrottsutbildning (NIU), Thaiboxning

Om utbildningen

Studera Nationell Idrottsutbildning inom Kampsport på Kalmar Fria Läroverk

På Kalmar Fria Läroverk kan du kombinera din gymnasieutbildning med en nationell idrottsutbildning inom Kampsport. Utbildningen vänder sig till både de som redan håller på med en Kampsport och till de som är nybörjare. Skolan samarbetar med APEX Kalmar Idrottsförening och erbjuder en bredd av Kampsporter som eleverna kan testa på under studietiden.

Satsa på thaiboxning under din gymnasieutbildning

Träningen sköts av utbildade instruktörer från Top Rank Equipment. Utbildningen inkluderar även generell träningslära. Målet är att du som elev ska lära dig mer om thaiboxning men även hur du blir bättre och kan utvecklas inom sporten. I direkt anslutning till skolan finns ett kampsportsgym, där eleverna tränar. Skolan erbjuder flera program och inriktningar där Kampsport kan kombineras med alla skolans program. I tillägg till thaiboxning erbjuder skolan även idrottsprofilen Fys & Hälsa som är en allmän inriktning för elever som är intresserade av träning och hälsa.

Träningstillval

Kalmar Fria Läroverk erbjuder två olika alternativ för dig som vill träna på skoltid.

Profil: För dig som vill kombinera studierna med ett intresse för träning. Du går en inriktning med mycket träning på schemat och du väljer till idrottskurser som ditt individuella val. På Kalmar Fria Läroverk erbjuder vi: Fys och hälsa samt Kampsport (Thaiboxning, Brasiliansk jiu-jitsu, Taekwondo, Mixed Martial Arts (MMA), Karate).

NIU: För dig som vill elitsatsa på din idrott. NIU är en spetsutbildning och för att bli antagen till NIU krävs det att du ansöker om att få komma på en särskild uttagning. På Kalmar Fria Läroverk erbjuder vi följande: Kampsport (Thaiboxning och Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ)).

Om Fria Läroverken

Fria Läroverken har gymnasieskolor med såväl studieförberedande som yrkesprogram, i Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping, Ystad, Kalmar och Karlshamn. Den första av skolorna startade 2003.

Varmt välkommen till Kalmar Fria Läroverk!

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Thaiboxning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Thaiboxning

Som boende i samma kommun som Kalmar Fria Läroverk söker du till programmet via Gymnasieantagningen Kalmarsunds Gymnasieförbund. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 865 391 28 KALMAR
Telefon: 0480-45 15 07
E-post: gymnasieantagningen@gyf.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Thaiboxning så kommer skolan att kontakta dig.

Kalmar Fria Läroverk

Kalmar Fria Läroverk

Kalmar Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. De brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv. Stort fokus läggs på träning och fysisk aktivitet eftersom vi är övertygade om att det är viktigt för...


Läs mer om Kalmar Fria Läroverk och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Kalmar Fria Läroverk

Nygatan 30
39234 Kalmar

 Visa telefonnummer
laroverken.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Idrottsutbildning (NIU), Thaiboxning, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.