Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Malmö Fria Läroverk
Programinformation
Malmö
Antal elever: 23 (år 1)
Samhällsvetenskapsprogrammet
  • Antagningspoäng: 135
    (medelvärde: 203) * statistik från 2017
Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Om utbildningen

Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning Beteende, på Malmö Fria Läroverk

På Samhällsvetenskapsprogrammet erbjuder vi inriktningarna Samhällsvetenskap och Beteendevetenskap. Gemensamt för inriktningarna är att vi arbetar med praktiskt lärande. Här får du göra, inte bara läsa. Inriktningen Samhällsvetenskap är för dig som är intresserad av din omvärld, både lokalt och globalt. Beteendevetenskap är för dig som vill lära dig mer om ledarskap, att arbeta i projekt, självkännedom, gruppdynamik, psykologi och kommunikation.

Plugga vidare till hälsocoach eller lärare

Efter att ha läst Samhällsvetenskapsprogrammet på Fria Läroverken i Malmö kan du läsa vidare till exempelvis psykolog, lärare, hälsocoach eller sportjournalist.

Träningstillval

Malmö Fria Läroverk erbjuder dig flera olika alternativ för dig som vill kombinera dina studier med träning.

Profil: För dig som vill kombinera studierna med ett intresse för träning. Du går en inriktning med mycket träning på schemat och du väljer till idrottskurser som ditt individuella val. På Malmö Fria Läroverk erbjuder vi följande: Fys och hälsa, Fotboll och Ishockey.

NIU: För dig som vill elitsatsa på din idrott. NIU är en spetsutbildning och för att bli antagen till NIU krävs det att du ansöker om att få komma på en särskild uttagning. På Malmö Fria Läroverk erbjuder vi följande: Fotboll.

Om Fria Läroverken

Fria Läroverken har gymnasieskolor med såväl studieförberedande som yrkesprogram, i Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping, Ystad, Kalmar och Karlshamn. Den första av skolorna startade 2003.

Varmt välkommen till Malmö Fria Läroverk!

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Som boende i samma kommun som Malmö Fria Läroverk söker du till programmet via Gymnasieantagningen Malmö. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 17195 200 10 MALMÖ
Telefon: 040-34 33 90 
E-post: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Malmö Fria Läroverk

Malmö Fria Läroverk

Malmö Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. De brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv. Stort fokus läggs på träning och fysisk aktivitet eftersom vi är övertygade om att det är viktigt för...


Läs mer om Malmö Fria Läroverk och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Malmö Fria Läroverk

Stadiongatan 25
217 62 Malmö

 Visa telefonnummer
laroverken.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap från Malmö Fria Läroverk, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.