Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
2 maj, 2024 17:00
(+ Läs mer )
Antal elever
Antal elever: 13 (år 1)
Antagningspoäng (2017)
Antagningspoäng: 142,5
(medelvärde: 192,2)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Kommande Öppet hus
2 maj, 2024 17:00
(+ Läs mer )
Antal elever
Antal elever: 13 (år 1)
Antagningspoäng (2017)
Antagningspoäng: 142,5
(medelvärde: 192,2)
Få mer information om programmet 👍

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Naturvetenskapsprogrammet - Malmö Fria Läroverk

Nyhet!
Nu inför vi profilen ”Medicin och hälsa” på vårt Naturprogram. Förutom en bred naturvetenskaplig utbildning med högsta möjliga behörighet till vidare studier får du genom våra profilkurser en inblick i ämnena medicin och hälsa. Perfekt för dig som är intresserad av att bli läkare, tandläkare, biomedicinsk analytiker eller veterinär.

Har du ambitioner inom medicin, forskning och vetenskap? Naturvetenskapsprogrammet passar dig som tycker om naturvetenskap och matematik och vill ha en bred gymnasieutbildning som öppnar alla dörrar till kommande studier. Vårt program kännetecknas av ett högt studietempo och utbildningen bedrivs verklighetsnära. Det innebär att vi varvar traditionella lektioner med laborationer, workshops, studiebesök och exkursioner. Du får också lära dig att tänka kritiskt, att föra logiska resonemang och att kunna tillämpa olika teorier i praktiken.

Om Fria Läroverken

Fria Läroverken har gymnasieskolor med såväl studieförberedande som yrkesprogram, i Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping, Ystad, Kalmar och Karlshamn. Den första av skolorna startade 2003.

Varmt välkommen till Malmö Fria Läroverk!

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Malmö

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram.

Ta kontakt med skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Malmö Fria Läroverk
Stadiongatan 25F
217 62 Malmö

Malmö Fria Läroverk - för studier och träning

Malmö Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. Våra ledord när det kommer till studier är lärarledd undervisning i en trygg inlärningsmiljö utifrån det som enligt forskning leder till bäst kunskapsutveckling. Undervisningen kännetecknas av ordning och reda samt genomtänkt...

Läs mer om Malmö Fria Läroverk och visa alla program.

Sponsrad