Idrottsutbildning, (NIU)

Fredrika Bremergymnasiet
Programinformation
Haninge, Stockholm
RIG / NIU

Om utbildningen

Idrottsakademierna på Fredrika Bremergymnasiet - Inriktning Boxning (NIU)

Sök till boxningsakademin om du vill kombinera dina studier på någon av våra utbildningar med din elitsatsning inom boxning.

Fredrika Bremergymnasiets tränare ger dig stöd, kunskap och träning så att du ska kunna nå dina mål och bli en bättre boxare. Gymnasieskolan arbetar individanpassat i samråd med din ordinarie klubbtränare. Du kommer att träna i en miljö med andra elitidrottare och får utöver boxningen utbildning inom näringslära, träningslära och mental träning.

Du läser 400 poäng inom specialidrott

Du kan välja boxningsakademin oavsett vilket av Fredrika Bremergymnasiets eller Riksäpplets olika program du vill studera på. Boxningen ryms inom ämnet specialidrott (400 poäng). Utbildningen uppfyller de krav som Svenska Boxningsförbundet, Riksidrottsförbundet och Skolverket ställer på Nationellt godkänd idrottsutbildning.

Din utveckling som idrottare är viktig!

Du har en välutbildad elittränare till ditt förfogande under hela utbildningen som finns där för att peppa dig och hjälpa dig nå de mål ni sätter upp. Taktik, teknik, fysisk- och mental träning ingår i undervisningen.

Fredrika Bremergymnasiets idrottsutbildningar uppfyller de krav som Specialförbund, Riksidrottsförbund och Skolverk ställer på Nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) och (RIG) – Riksidrotts-gymnasium.

Läs mer om hur man ansöker till Idrottsakademierna på Fredrika Bremergymnasiet här.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning, (NIU)

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Fredrika Bremergymnasiet

Fredrika Bremergymnasiet - Här förbereds du för morgondagens samhälle

Fredrika Bremer gymnasiet är en öppen och välkomnande skola med bra sammanhållning. Med många program och engagerade lärare är möjligheterna många. Fredrika Bremergymnasiet har två skolresturanger och caféer där du kan umgås med dina klasskompisar.  Skolan är döpt efter författaren...


Läs mer om Fredrika Bremergymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Fredrika Bremergymnasiet

Dalarövägen 64
136 46 Haninge

 Visa telefonnummer
www.fredrika.se


Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information